Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Witam, Chciałbym odwołać się od niesłusznego bana danego mi na serwerze CoD. Powód: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Ware3ka [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:18133561' [AMXBans] Twoje IP: '77.255.87.37' [AMXBans] =============================================== Nie mam pojęcia na jakiej podstawie zostałem zbanowany, ponieważ jedyne co mogłoby na to wskazywać, to chyba tylko to, że przy drzwiach mierzyłem na wysokości głowy. PS: Czitów nigdy nie używałem i używać nie zamierzam. Proszę o rozpatrzenie sprawy, a jak będą wątpliwości, to zawsze jest HLTV. Z góry dziękuję ~Zamykator' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Prosze Admina o podanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Kolego,nie ma jeszcze demka z HLTV z tej godziny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 O czym my tu rozmawiamy? Jak będzie to zostanie dodany i proszę z dokładną rozpiską. Dziękuje. Proszę nie dodawać postów które nie są na temat. Zamykator prosimy o cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Link do demka : http://speedy.sh/SqQpg/nazwa-1307202200-de-dust.dem.zip Pierwsze dwie akcje,wyjaśniają wszystko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 jak dla mnie jest czysty on po prostu grał szturmowcem sorry ze się wtrącam ale chciał bym to powiedzieć bo na początku ma aka i p90 a tylko ta klasa ma taki zestaw stąd wynikło ze tak strzelał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Kolego masz UB,wracaj do gry. Tak jak napisał pozdro,przepraszam cię bardzo mój błąd,jeszcze raz przepraszam . PS:Szturmowiec ma eliminator. //cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Wyjasnione . // Zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi