Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53617 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 1. Imie: Przemek 2. Kontakt: GG, TS3, Steam, Skype, telefon 3. Lokalizacja: świętokrzyskie 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: jak gram to tak mniej więcej 1-3h 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):3-5h 6. Posty (min. 50 sensownych): są z pewnością 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): zamykać, przenosić wątki, pomagać, ogarniać forum i użytkowników którzy łamią regulamin 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: wszystkie, a zwłaszcza dział Grafika 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Są na pewno 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: jestem miły, cierpliwy, ogarnięty, nie jestem wulgarny, lubię pomagać 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): wielokrotnie na wielu forach miałem takie rangi jak właśnie Moderator, czy Junior Admin 13. Obowiązkowe mikro: Jest i to dobrej jakości Proszę nie oceniać mnie aż tak z grafiki, bo nie o to chodzi w tej randze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53619 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Na tak można dać ci szanse bo jesteś ogarnięty mimo wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53626 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Na TAK . Jesteś moim ulubionym grafikiem Myslę , że nadajesz sie na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 20 Lipca 2013 #53649 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem na TAK. Ogarnięty , miły nada się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Lipca 2013 #53653 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jako grafik[najlepszy jakiego spotkałem] wywiązywałeś się z każdego z 100 zleceń dziennie. Spędzasz u nas dużo czasu i jesteś konsekwentny i staranny. Nie widzę przeciwwskazań. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53733 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 JESTEM NA TAK! <3 Jesteś kulturalny uprzejmy i miły. Nikt nie ma z tb sprzecznek. Powinienes ogarnąć Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53862 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Jestem na TAK ! Najlepszy grafik ! Dostaje dużo zleceń i wypełnia wszystkie (nigdy na odwal się) ! Jest ogarnięty, staranny i dużo siedzi na forum ! Ma doświadczenie i się nadaje jak mało kto ! Bardzo dobry kandydat na to stanowisko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 21 Lipca 2013 #53863 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Jestem na Tak! Poniewaz jestes najlepszym grafikiem jakiego znam, wywiazujesz sie zawsze ze swoich zlecen, wykonujesz je z pasja. No i co by tu dodac, wymagania spelniasz, milo sie z Toba rozmawia na TS, ogarniasz wiec mysle, ze sie nadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53864 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Najlepszy grafik jaki chodzi po Polsce nadaje się. Btw. Ty masz 13 lat? Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53868 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Na Tak ,miły , ogarnięty , jako grafik wywiązujesz się z każdego zlecenia więc napewno sobie poradzisz w funkcji Moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 21 Lipca 2013 #53883 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Jestem na Tak. Uczestniczysz w życiu forumowym, pomagasz dużo innym użykownikom forum (zawsze znajdziesz czas). Kryteria moim zdaniem spełnione. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lipca 2013 #54574 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Masz funkcje grafika na naszym forum. Zastanawia mnie jedno czy podolasz tylu wyzwaniom na raz ? Niestety moze stac sie tak, ze nie bedziesz mial wystarczajaco czasu zarowno na jedna rzecz jak i druga i wtedy bedzie nie za ciekawie i mozesz zostac pozbawiony wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi