isrin Napisano 20 Lipca 2013 #53495 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 1. Imie: Karol 2. Kontakt: GG 12298411 administracji mogę dać tel. 3. Lokalizacja: Radomsko 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Chwilowo mało bo jestem na wakacjach 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Z forum to inna sytuacja , mam internet więc będę codziennie po 2/3h jak wrócę do polski to o wiele dłużej 6. Posty (min. 50 sensownych): Są 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomagać administracji , utrzymywać porządek i dbać o kulturę. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum : FORUM 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Bardzo dobrze współpracuje z ludźmi 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam 11. Coś o sobie: Mam 17 lat ( w listopadzie 18 ) , na tej sieci jestem od samego początku pod innymi nickami ostatni to Dexu , na forum konto założyłem po to żeby wstawić ss'y ale bardzo mi sie spodobało i chciałbym pomagać w dalszym rozwijaniu go. 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Byłem już kilkanaście razy Moderatorem ,bardzo dobrze radze sobie z silnikiem MyBB . 13. Obowiązkowe mikro: Mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53562 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Spełniasz wymagania, więc nie mam zastrzeżeń, aby dać ci TAK. Dodatkowo jesteś w UBT, więc musisz być odpowiedzialna i doświadczona osobą powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53571 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Też jestem na tak. Z tych samych powodów co Grabarz. Wymagania spełniasz... Powinieneś ogarnąć to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53596 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Nic dodać, nic ująć.TAK. //Proszę o uzasadnienie swojej opinii, regulamin. /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53598 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Spełniasz wymagania , jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Lipca 2013 #53599 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem na TAK! Rozmawialem z nim na ts, jest mily oraz ogarniety ziomek :> Nada sie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53614 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Mimo że jesteś ogarnięty i fajnie się z tobą gra i gada jestem na netutral nie wykazujesz się zbyt dużą aktywnością w UBT. Edit: jednak zmieniłem zdanie i jestem na tak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53650 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Chcesz moderatora a masz ostrzeżenie ? odpracuj i pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53655 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem na tak . Trochę cię znam i wiem , ze nigdy nie zawiedziesz . Tylko odpracuj % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53682 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 No to co do Ciebie to tak. nie znośny na Ts , obraza graczy, wulgarnie się odzywa i trzyma z cyganami. a teraz na poważne spoko koleś jak dla mnie na wielkie TAK i spełnia wymagania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53684 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Karolu Karolu ja tam nie mam nic przeciwko temu także jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 20 Lipca 2013 #53687 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 na Tak.Spełnia wymagania i jest ogarnięty ;33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53690 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestes ogarniety ode mnie masz DUUZE tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lipca 2013 #54570 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Hmm Karolu. Mysle, ze ta funkcja co narazie masz wystarczy i jezeli bedzie ona wykonywana bardzo dobrze i stwierdzisz ze czujesz sie na silach, aby sie podjac czegos wiecej to napisz jeszcze raz podanie. Na ta chwile zamykam. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi