Skocz do zawartości

Najgorsze Filmy Swiata

Mart_Verum

Rekomendowane odpowiedzi

Wraz z @Cthuhlu wpadlismy na pomysl stworzenia cyklu [Najgorsze Filmy Swiata]. Celem jest przyblizenie forumowiczom kompletnej kichy, ktora bawi, ale jest tak zla, ze nie mozna tego na trzezwo obejrzec, chyba ze ktos jest tak zryty jak ja i czerpie wielka przyjemnosc z tego, ze oglada badziew :D

Propozycja jest taka, zeby opisywac kiczowate horrory (a takich nie brakuje), ale jesli znacie filmy, ktore , obiektywnie, nie powinny ujrzec swiatla dziennego i sa tak fajansowe, ze warto o nich wspomniec, to piszcie tez i o takich. Wsrod komedii, filmow akcji i innych gatunkow na pewno znajda sie takie perly.

Ja ze swojej strony na dniach opisze filmy Troll 2 i Mordercze Klauny z Kosmosu. Doskonale pozycje, ktore znac powinien kazdy :D

Mordercza opona 

Niezwykłe efekty, niesamowite zwroty akcji, rozbudowana fabuła, prześmieszne dialogi, efekty 3D na najwyższym poziomie - tego nie znajdziemy w tym filmie.

**W filmie nie zginęła oraz nie ucierpiała żadna opona**

Cybernatrual - 2014

Drzewa - 1995

A Christmas Horror Stroy - 2015

Zombeavers - 2014

Zombie SS 2 - 2014 - pierwsza jak i druga czesc podupcone na maksa

Krwara uczta - Wszystkei częściS

Stung - 2015 - Mordercze pszczoły..

Ludzka stonoga 3 ... no comment

Chuppacabra mroczne otchlanie

TUSK - na maksa zjebany - koleś przerabai drugiego na morsa o.O

ABC of Death - obydwie czesci

Krwawy lodowiec - flaki z olejem

CHUD

Reanimator !! To właśnie próbowałem sobie przypomnieć pisząc listę :D Coś ala martwica mózgu 

Ja oglądając film staram się wybrać coś najciekawszego, więc jestem zdania, że cykl "najlepsze filmy świata" cieszyłby się znacznie większym zainteresowaniem.

Rzecz w tym, ze najlepsze filmy swiata sa tak subiektywne jak sie tylko da. Najgorsze filmy swiata maja na celu opisywanie filmow, obiektywnie, dziadowych, ktore mimo to warto obejrzec, bo sa jedyne w swoim rodzaju. Raczej chcemy pokazac forumowiczom filmy, ktore sa najgorsze przez swoja absurdalnosc. Niewiele osob kojarzy takie tytuly jak Martwica mozgu, a wiem, ze sa tu forumowicze, ktorym na pewno taki rodzaj "kina" (celowy codzyslow) podpasuje.

P.S. Odpisz :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...