Mart_Verum Napisano 14 Stycznia 2016 #382805 Napisano 14 Stycznia 2016 Wraz z @Cthuhlu wpadlismy na pomysl stworzenia cyklu [Najgorsze Filmy Swiata]. Celem jest przyblizenie forumowiczom kompletnej kichy, ktora bawi, ale jest tak zla, ze nie mozna tego na trzezwo obejrzec, chyba ze ktos jest tak zryty jak ja i czerpie wielka przyjemnosc z tego, ze oglada badziew Propozycja jest taka, zeby opisywac kiczowate horrory (a takich nie brakuje), ale jesli znacie filmy, ktore , obiektywnie, nie powinny ujrzec swiatla dziennego i sa tak fajansowe, ze warto o nich wspomniec, to piszcie tez i o takich. Wsrod komedii, filmow akcji i innych gatunkow na pewno znajda sie takie perly. Ja ze swojej strony na dniach opisze filmy Troll 2 i Mordercze Klauny z Kosmosu. Doskonale pozycje, ktore znac powinien kazdy
venividiwandi Napisano 14 Stycznia 2016 #382810 Napisano 14 Stycznia 2016 Droga bez powrotu opiszcie to, badziew w luj
Mart_Verum Napisano 14 Stycznia 2016 Autor #382814 Napisano 14 Stycznia 2016 Potwierdzam, straszny kasztan ten film. Edit: @@Malu , widziałam, potwierdzam. Jeszcze ten sam reżyser popełnił "Wrong". Totalny mindfuck.
Malu Napisano 14 Stycznia 2016 #382815 Napisano 14 Stycznia 2016 Mordercza opona Niezwykłe efekty, niesamowite zwroty akcji, rozbudowana fabuła, prześmieszne dialogi, efekty 3D na najwyższym poziomie - tego nie znajdziemy w tym filmie. **W filmie nie zginęła oraz nie ucierpiała żadna opona**
Cthulhu2 Napisano 14 Stycznia 2016 #382868 Napisano 14 Stycznia 2016 Cybernatrual - 2014 Drzewa - 1995 A Christmas Horror Stroy - 2015 Zombeavers - 2014 Zombie SS 2 - 2014 - pierwsza jak i druga czesc podupcone na maksa Krwara uczta - Wszystkei częściS Stung - 2015 - Mordercze pszczoły.. Ludzka stonoga 3 ... no comment Chuppacabra mroczne otchlanie TUSK - na maksa zjebany - koleś przerabai drugiego na morsa ABC of Death - obydwie czesci Krwawy lodowiec - flaki z olejem CHUD Reanimator !! To właśnie próbowałem sobie przypomnieć pisząc listę Coś ala martwica mózgu
n-ty dzien Napisano 14 Stycznia 2016 #383239 Napisano 14 Stycznia 2016 Ja oglądając film staram się wybrać coś najciekawszego, więc jestem zdania, że cykl "najlepsze filmy świata" cieszyłby się znacznie większym zainteresowaniem.
Mart_Verum Napisano 14 Stycznia 2016 Autor #383251 Napisano 14 Stycznia 2016 Ja oglądając film staram się wybrać coś najciekawszego, więc jestem zdania, że cykl "najlepsze filmy świata" cieszyłby się znacznie większym zainteresowaniem. Rzecz w tym, ze najlepsze filmy swiata sa tak subiektywne jak sie tylko da. Najgorsze filmy swiata maja na celu opisywanie filmow, obiektywnie, dziadowych, ktore mimo to warto obejrzec, bo sa jedyne w swoim rodzaju. Raczej chcemy pokazac forumowiczom filmy, ktore sa najgorsze przez swoja absurdalnosc. Niewiele osob kojarzy takie tytuly jak Martwica mozgu, a wiem, ze sa tu forumowicze, ktorym na pewno taki rodzaj "kina" (celowy codzyslow) podpasuje. P.S. Odpisz
n-ty dzien Napisano 17 Stycznia 2016 #384824 Napisano 17 Stycznia 2016 W porządku. Mimo wszystko liczę, że ciekawe propozycje również będziecie uwzględniać w osobnych artykułach. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
1
1
Popularne Dni
14 Sty
7
17 Sty
1
Najaktywniejsi w tym temacie