Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53497 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ja jestem na nie, zrobiono Ci ssy, nie wstawiles ich bo wymysliles jakas bajeczke, grales odpalony ale widocznie administracja popiera takie zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53558 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Nie jestem pewien. Kiedy straciłeś admina na DD2, sam nie szukałeś sposobu na odzyskanie tych SSów. To była dziwna sprawa. Teraz przeskakujesz z serwera na serwer, co nie czyni Cię zbytnio wiarygodnym. Ode mnie neutral, mam mieszane uczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53748 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi