Bad ek` Napisano 19 Lipca 2013 #52924 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 1. Imie: Adam 2. Kontakt: Steam / forum. 3. Lokalizacja: Mazowieckie 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: W tej chwili zgłosiłem urlop, więc będę tylko "siedzieć" na forum. 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): często. 6. Posty (min. 50 sensownych): Mam nadzieję, że takie są. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Utrzymywać porządek na forum, pomóc administracji, graczom. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: każdy. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Doskonałe. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Wzorowe. 11. Coś o sobie: Jestem na sieci kawał czasu, większość ludzi mnie zna, ale nie mi tu oceniać (chyba każdy nie lubi gadać o sobie). 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Posiadałem moderatora na innych forach i jakoś dobrze mi szło. 13. Obowiązkowe mikro: jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 19 Lipca 2013 #52967 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Znam cię, dobrze się gada ale jak wiesz u mnie nie ma równych i równiejszych. Warunki spełniasz, zajmowałeś wiele funkcji i spisywałeś się nieźle. Jestem minimalnie na tak choć chciałbym z tobą porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #52973 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jestem na TAK gadałem z nimi już wieleokrotnie, dobrze radzisz sobie jako admin więc myśle że ograniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #52977 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Bad ek' wiesz , ze cię lubię, ale czy ogarniesz COD'a i moda ? ostatecznie jestem na TAK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #52982 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Na tak , ogarnięty chłopak który napewno poradzi sobie z tą funkcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Lipca 2013 #53009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 hmmm bad'ek na modka ?? Czego by nie ogarniety od dawna na serwerowni , mily, fajnie sie rozmawia, inteligentny, wiec co tu duzxo mowic TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jestem na tak. ;D Jest człowiekiem odpowiedzialnym oraz inteligentnym, napewno da radę Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Lipca 2013 #53064 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Czytam to twoje podanie i zastanawia mnie 1 punkt czy mowisz prawde czy sciemniasz, mianowicie punkt 9, my miedzy soba mamy sprzeczki, ale raz a nie raz przesadzasz, sam nie wiem co Ci dac.... Powiedzmy, ze jestem z przychylnoscia na Tak, a zarazem na Neutral, chcialbym abys wszedl na TS i bysmy sobie to wszystko wyjasnili.... Dziekuje to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53142 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 ooo badek na moderatora oczywiście jestem na tak powody: -ogarnięty -duża aktywność na forum -na pewno se poradzi;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Lipca 2013 #53481 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Wraz z h@ i użytkownikami stwierdziliśmy, że jesteś dobrą osobą na stanowisko moderatora. Nie zawiedź nas. Podanie przyjęte /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi