Skocz do zawartości

podanie :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

1. Imie: Kuba

2. Kontakt: Skype , GG , Fb , steam i TS .

3. Lokalizacja: Rzeszów

4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 2h

5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): 3-5 h

6. Posty (min. 50 sensownych): są

7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomagać i pilnować przestrzegania regulaminu wtedy wszystkim będzie milej . Długo siedzę na forum i staram się pomagać użytkownikom :)

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Wszystko . H@ może mi przydzielic dział . :)

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: wydaje mi się ze gracze mnie lubią :D Ze wszystkimi się dogaduje :D

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Bez tego nawet bym tego podania nie pisał .

11. Coś o sobie: Miły , sumienny , cierpliwy , pomocny i kulturalny . Gram w piłkę nożna i siatkówkę .

12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):nie 1 raz , MyBB ogarniam bez problemu . :)

13. Obowiązkowe mikro: jest

14. :D lat : 16.5

Gość Guest

Jestem na TAAAAK!

Jesteś osobą odpowiedzialną, oraz inteligentną. Z tego co czytałem (twoje podanie) także doświadczoną. Jesteś dodatkowo kulturalny :D

Gość Guest

Jestem na Tak.

Coś mi mówi Twój nick, wiem że mam Ciebie na steam ok półtora roku, jednak nic o Tobie nie pamiętam :P

Wiem że sobie poradzisz, więc jestem na Tak.

Gość Guest

Z gory sory za off-topic

ilu osoba wyslales spam na PW ze maja sie Tobie wypowiedziec i ze zalezy Tobie na kogos glosie ? . Ja wiem ze minimum 4 .

Gość Guest

Oto moja opinia:

ht8j.png

Dostałem informacje, że osoba ze screena to nie nasz kandytdat na moderatora.

Jednocześnie proszę gracza z ss`a o zbanowanie na przynajmniej 1 dobę. Takiego chamstwa tolerować nie możemy.

Gość Guest

A więc zmieniam swoją decyzje i jestem na neutral bo widzę że twoja kultura cierpi.

edit@ Wycofuje to co powiedziałem ponieważ osoba na ss'ie to nie nasz kandydat

Gość Guest

Przepraszam , ze pisze w swoim podaniu . Osoba o Nicku Scream to nie ja . Nie gram na codzie . Jest to zupełnie inna osoba . Grałem pod innym Nickiem !!

Dziękuję za zrozumienie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...