Go艣膰 Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52791 Udost臋pnij Napisano 18 Lipca 2013 1. Imie: Kamil 聽 2. Kontakt: pw, steam, gg, telefon 聽 3. Lokalizacja: Gorlice (Ma艂opolska) 聽 4. Czas jaki Po艣wi臋casz dla CS-a: 2-3 h 聽 5. Czas Kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): ok 3 h (Bardzo cz臋sto jestem na telefonie, gdy偶 lepiej chodzi w艂a艣nie na nim ) 聽 6. Posty (min. 50 sensownych): S膮 聽 7. Co chcia艂bym zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Hmm.. pom贸c ogarn膮膰 forum. G艂贸wnie ogarn膮膰 niekt贸rych, kt贸rzy pisz膮 bezsensowe odp, lub 艂ami膮 regulamim w inny spos贸b 聽 8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Po prostu ogarn膮膰 ca艂e forum, przynajmniej pom贸c w ogarnieciu 聽 9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Tak, my艣l臋 偶e nie sprawiam problem贸w 聽 10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: My艣l臋 偶e tak 聽 11. Co艣 o sobie: Jestem Kamil, mam 15 lat, mieszkam na wsi. Interesuj臋 si臋 sportem, najbardziej pi艂k膮 no偶n膮. M贸j ulubiony klub to Barcelona, a pi艂karz to Messi . Opr贸cz tego lubi臋 gra膰 w cs'a 聽 12. Do艣wiadczenie (Czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu myBB): By艂by to m贸j pierwszy raz, ale ka偶dy kiedy艣 zaczyna艂. Ucz臋 si臋 bardzo szybko, wi臋c obs艂uga nie by艂aby czym艣 trudnym. 聽 13. Obowi膮zkowe mikro: Tak 聽 聽 聽 Pozdrawiam 聽 聽 聽 edit: 聽 Sky, nie jestem fochliwym cz艂owiekiem i szanuj臋 twoj膮 decyzj臋. Bardzo dobrze, 偶e wszystkich traktujesz jednakowo 聽 聽 聽 Ps.: Je艣li ranga moderatora jest od lat 16 (wymagania) to prosz臋 o zamkni臋cie podania, ze wzgl臋du o nie spe艂nianie wymaga艅 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52806 Udost臋pnij Napisano 18 Lipca 2013 Powiedzmy teoretycznie, 偶e jestem neutralny. 聽 Nie znasz si臋 za bardzo[ale w tym ci mog臋 pom贸c]. 聽 To 16 lat prawie masz... 聽 Aktualnie neutralny bo mimo, 偶e ci臋 lubi臋 musz臋 patrze膰 obiektywnie. 聽 Mam nadzieje, 偶e si臋 nie obrazisz. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52815 Udost臋pnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na TAK poniewa偶 聽 聽 聽 ~Przesiadujesz dosy膰 cz臋sto na Ts'ie 聽 ~Ogarniasz wmiare forum , udzielasz si臋 oraz zachowujesz kulture Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52869 Udost臋pnij Napisano 18 Lipca 2013 Na tak tylko ten wiek ale jeste艣 osoba pracowita i odpowiedzialn膮. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Lipca 2013 #52985 Udost臋pnij Napisano 19 Lipca 2013 Kolejny m贸j imiennik Na ts'ie fajnie si臋 z tob膮 gada ,my艣le 偶e ogarniesz. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53005 Udost臋pnij Napisano 19 Lipca 2013 Na ma艂e tak poniewa偶 jeste艣 ogarni臋ty, fajnie sie z tob膮 gada tylko ten wiek. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53010 Udost臋pnij Napisano 19 Lipca 2013 Tak jak m贸wi臋 daje szanse [prawie wszystkim ] 聽 Ale.. tobie dam bo jeste艣 ogarni臋ty , masz fajne pomysly , wiek ;/ 聽 Ale my艣l臋 偶e kt贸ry艣 z moderator贸w Ci pomo偶e na pocz膮tku i dasz rade 聽 Wierz臋 w Ciebie ;> 聽 NA TAK. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Lutego 2016 #395532 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 czemu to podanie jeszcze nie zamkni臋te 2.5 roku stoi 聽 聽 聽 ale zeby nie bylo 聽 na nie brak aktywnosci Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Lutego 2016 #395533 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 Stare dzieje. U偶ytkownika nie ma na forum ponad rok, zapomniany temat. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Lutego 2016 #395534 Udost臋pnij Napisano 8 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** W膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez moderatora forum. 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi