vEq.! Napisano 18 Lipca 2013 #52701 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 1. Imie: Krzysztof 2. Kontakt: PW,Steam KrZyChuxD 3. Lokalizacja: Szaszorowice (wioska) 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: od 2 do 5 godzin 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): około 4 godziny 6. Posty (min. 50 sensownych): Jest 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Ogarnąć forum od spamu.Pisać poradniki na forum żeby ładnie się rozwijało.Utrzymywać kulturę na ShoutBox'ie.Zapraszać ludzi i reklamować serwerownie 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Dział cały Forum,Counter Strike 1.6 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: Jestem Krzyś,mam 16 lat.Interesuję się sportem oraz informatyką.Moje hobby to piłka nożna.Po wakacjach będę w 3 gimnazjum (rok siedziałem) 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Tak,miałem już takie stanowisko.W obsłudzde myBB radzę sobię bardzo dobrze. 13. Obowiązkowe mikro: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Lipca 2013 #52722 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem u krzycha na WIELKIE TAK! Jest na tej sieci bardzo dlugo, w porzadku chlopak. Spokojnie sobie poradzi z moderatorem. Mysle, ze wiekszych powodow nie trzeba iz wszyscy znaja go bardzo dobrze ( oczywiscie mowie o tych co spedzili troszke czasu na tej sieci ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52727 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Również uważam że nie będzie z nim żadnych problemów , w UBT dobrze się spisuje więc napewno ogarnie funkcje moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 18 Lipca 2013 #52732 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na tak, dobrze radzi sobie w UBT więc Moda pewnie tez ogarnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52734 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem oczywiście na TAK ! Ogarnięty koleś,na pewno sobie poradzisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52742 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Krzysztofie jestem na wielkie TAK.Znam Cie bardzo dobrze z gry i ts jak i z zycia jestes spoko gosciu ogarniasz.I u mnie masz duuze tak !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52793 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Od kiedy jestem na tej sieci widzę że Krzychu ogarnia. nie ma z nim problemów, udziela się. W UBT spisuje się bardzo dobrze. Na tAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Lipca 2013 #52798 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na wielkie Tak , od dawna na serwerowni , ogarnia jako admin i w UBT, wiec krzychu na modka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52801 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na tak.! Nigdy nie było z nim problemów, ogarnia UBT, więc napewno ogarnie funkcję moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52881 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na tak . Radzi sobie Mily I kultura ma poziomie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #52980 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jestem na TAK: jesteś aktywny, dobrze radzisz sobie w UBT, więc raczej ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53179 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Krzychu jest aktywny i w ubt chyba najszybciej ss sprawdza to by mogl jeszcze moderatowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53624 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Myszka ma popsuta na nie!!! Nie no ogarniety na tak! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53632 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Kulturalny , w UBT ogarniał , więc czemu moderatora miałby nie ogarnąć ? TAK ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lipca 2013 #54728 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Podanie przyjete. Krzychu, znam Ciebie bardzo dlugo i nigdy nie mialem zarzutu do Ciebie. Zawsze uczynny i pomocny. Moderator przyznany. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi