Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Napisano

Witajcie.

W dziale off topic zrobiłem kilka tematów, które znacząco podciągną nam pozycje forum na google. 

Przykładem może być ten temat, który nabił ponad 2 500 000  wyświetleń :) Przed nami w tej  oto frazie  tematu jest tylko wikipedia.

http://multi-head.pl/index.php?/topic/23717-kto-zostanie-zwyci%C4%99zc%C4%85-pi%C5%82karskiej-ligi-mistrz%C3%B3w-ankieta/

Ważnym elementem są tagi i trafność tematu, który jest na czasie. 

Prosił bym redaktorów o kontakt ze mną w celu pomocy w pisaniu owych tematów. 

Napisano

A gdzie tu masz konwersje?

Moze tagowac tez bedziemy artykuly, ktore piszemy w dziale "Redakcja"?

Chodzi mi o to że może być multum wyświetleń na dany temat a nikt nie zostanie. Pewnie wiesz o co mi chodzi :D Wejdą, przeczytają w 5 sek i się zawiną.. Forum ma Analytics można byłoby zobaczyć jak długo siedzą na tym temacie użytkownicy i co robią później ^^ Rejestrują się czy uciekają.

Napisano

Kumam, ale konwertowac to nie konwertuje :P

Podpytam w pracy o narzedzia, ktorymi mozna zmierzyc tu ruch i przede wszystkim skad userzy tu wchodza, czy z googla i poprzez jakie frazy wyszukiwania.

Edit: musze sie dopytac jak to dziala w takim razie, mam w pracy caly dzial od seo/sem. Mysle, ze jak ladnie poprosze to ktos mi pomoze to ogarnac i da jakies wskazowki odnosnie do tresci i pozycjonowania :)

Napisano

Kumam, ale konwertowac to nie konwertuje :P

Podpytam w pracy o narzedzia, ktorymi mozna zmierzyc tu ruch i przede wszystkim skad userzy tu wchodza, czy z googla i poprzez jakie frazy wyszukiwania.

Analytics takie coś ma :D

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...