Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52510 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Twój nick podczas gry:da_majster Godzina, data zdarzenia: 18.07.2013 Mapa: dust2 Steam ID: STEAM_0:0:37283630 Uzasadnienie: Było mi przedstawione demko jakieś na którym nic nie ma ... Rozpiska: 1:10- i co w tym dziwnego haha 3:00- Słychać jak ziomek kupuje broń na respie ,i słychać jeszcze kogoś biegnącego... 3:50- Strzelałem co chwilę wiadomo ,że kogoś trafię. 4:25- Tu wgl nie wiem co w tym dziwnego słychać przecież ,że strzelają. 4:47-Normalne skany obrażenia pokazywane na servie.. 5:00-Nie rozumiem chodzi o banie czy o co..??? 7:28-Słychać jak ktoś biegnie... 8:15- Widać nogi przy glebie wyświetla się napis gracza,po 2 wcześniej się z nim strzelałem, zabiłem go skanem. 10:00-tu to wgl nie wiem o co chodzi ,że zabiłem 2 z awp... 10:48-Słychać ,że ziomek strzela z awp i biega.. 16:10-Awp strzela był gdzieś za bramą... 17:50-Słychać jak gościu ucieka 18:10- widziałem typa jak leciałem spadochronem... Serio to jest śmiech ,że posadzacie mnie o jakieś gowniane demko na którym nic nie ma . Jak macie jakieś podejrzenia proszę o wysłanie demka na ac lub blaclisted i się wszystko wyjaśni.. Pozatym jakbyś się interesował cs trochę to bys wiedział kim jestem ,kogo mam na steamie i z kim grałem.. Niestety wszyscy profesjonalni znajomi przeszli na CS:GO natomiast ja nie z powodu braku sprzętu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52516 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Rozumiem, że to rozpiska demka z HLTV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Lipca 2013 #52519 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Rozpiska skopiowana przez przez niego, natomiast napisana przez Admina dd2 Hatinov. Grales odpalony, zostalo nagrane demko. Tylko zasmiecasz forum i nie potrzebnie spamujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52560 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Proszę o skierowanie demka na blaclisted.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52561 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ponieważ nasza sieć nie współpracuje ze stronami takimi jak antycheat, blacklisted itp. admini mają zakaz kierowania się banami na tych stronach ponieważ nie bierzemy ich oceny pod uwagę, mamy od tego naszą grupę UnBanTeam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Lipca 2013 #52562 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ostateczną decyzję musi podjąć h@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52568 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ale Patrząc twoje Demko to pozostawia wiele do życzenia. Jeżeli latasz celownik na ściane wychodzisz i jeb odrazu tak z ,,dupy'' to wiesz nie dziw się że przypuszczamy ze grasz na odpałach. Tak jak Lovonany decyzje zostaw h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52626 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Rozumiem wasza decyzję i akceptuje to ,że nie współpracujecie z bl czy ac. Chociaż są to profesjonalni sędziowie wiem jak do tego podchodzą bo gram z nimi znam ich, i wiem ,żen ie podchodzą do tego obojętnie. Dobrze czekam na decyzje H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52639 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Dziekuje za uszanowanie naszych zasad i regulaminu . Wiesz kazdy moze sie pomylic ze wszystkim , bo jestesmy ludzmi . Jezeli h@ stwierdzi ze demko czyste to otrzymasz UB . Teraz wlasnie poczekajmy na decyzje h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53118 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 H@ jest dostępny ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Lipca 2013 #53121 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Cierpliwosci, H@ maja duzo na glowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53128 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Nie no myślałem,że nie widział bo ten temat daleko już był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53198 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jeszcze się pojawiasz? I jeszcze śmiesz się podważać zdanie wielu osób? Jesteś naprawdę dobry. Nie interesuje mnie, to z kim grałeś, i gdzie grałeś itd. Bo to nie ma w ogóle nic wspólnego z tematem. Byłeś odpalony, a akcja z 18:26 o wszystkim praktycznie przesądza według mnie, więc nie mamy o czym rozmawiać naprawdę. Uwierz mi, że wiele osób gra na odpałach, a nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy - Nie masz już jak udowodnić, że nie grałeś na wspomagaczach, demko mówi samo za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Lipca 2013 #53205 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Dobra hatinov , rozumiemy to już , ale prosił bym aby już nikt się nie wypowiadał , oprócz h@ . Dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53261 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jak dla mnie zbyt dużo odpalonych akcji UB się nie należy Oglądałem demko z odpalonym wh Nie bardzo mnie interesuje z kim grasz i jaki z Ciebie hajt (btw. ładna kosa) A swoją drogą tak wychwalasz oceniających na AC i BL W sumie racja, bo na AC masz bana, ale może o tym nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53271 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 No to bez UB z powodu wh . Temat zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi