Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52200 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nick: Tr0ll3r Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): 1 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 2 , ale szybko się uczę . Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Gram na Cod Modzie od 2 lat . Mam nadzieje że to wystarczająca ilość czasu . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-7 h Kontakt: Steam: Tr0ll3r , skype , gg , forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52206 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 przegrany czas ponad 100h na serwerze, doświadczenie amxmodmenu 2/10 za za słabe trochę chyba ze ktoś ci tam pomoże, jak na razie na nie jak ktoś ci pomoże będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52231 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Na NIE Za mała aktywność na forum Pomógłbym Ci z amx, ale w ogóle Cię nie znam... Wejdź na ts, bądź bardziej aktywny na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 17 Lipca 2013 #52233 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Wiek - Grasz ninja - ( musiałbyś to zmienić) Doś. w amx - Aktywność na serwerze + Aktywność na forum - Jednym słowem Neutral. Popraw te MINUSY a będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52258 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Hmm.. Masz trochę za małą aktywność na forum, szkoda, że tego doświadczenia w amx nie masz za dużego, ale jednak dałbym Ci szansę, jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Lipca 2013 #52261 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jestem Neutralny . Aktywność na forum do całkowitej poprawy , wbijaj częściej na ts .Wiek też stoi pod znakiem zapytania. Popraw również znajomość Amx . ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52267 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nie. Daj się poznać graczom na forum, ts itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52269 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jestem na Tak. Warto ci dać szanse, Amx nie jest trudny pooglądaj filmiki na yt a szyybko sie nauczysz. Popraw aktywność na forum. Wypowiadaj się sensownie pod postami. Mam nadzieje że dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52270 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nie wiek aktywnosc amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52274 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 No... Jesteś ogarnięty . Amx da się nadrobić bo to nic trudnego Steam jest , godziny są , wieku nie ma . Neutral popraw amx i aktywność na forum to bd na tak . Edit. Ostatecznie jestem na tak . Tylko popraw aktywność na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52337 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Przed restartem gametrackera miał też sporo czasu jednak jestem na Neutralny. Wiek i rozmawiałem z tobą RAZ niczego się nie dowiadując. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52338 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Za mała aktywnośc na Forum . ~Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52339 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Znikam znaczniesz pisać podanie... ... 16 lat. Regulamin to nie czcze słówka. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi