Sadzik Napisano 17 Lipca 2013 #52062 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dużo osób grając na serwerze nacisnie klawisz i wyskoczy mu niepotrzebna reklama przez którą może dostać bana . A wiec dodam ten poradnik bo wiem że początkującym się przyda . Pierwszy sposób: 1: Wchodzimy do gry 2: Klikamy przycisk "~" 3. Wpisujemy unbind "klawisz który chcesz odbindować" 3: Klikamy enter Drugi sposób: Steam: 1: Wchodzimy do folderu Steam/SteamApps/Nazwa konta/cstrike_polish 2. Otwieramy plik config.cfg przez notatnik 3: Szukamy swojego binda którego chcemy usunąć 4. Zaznaczamy i usowamy binda 5. Na koniec nie zapomnijmy zapisać configu przed wyjściem Non Steam: 1. Wchodzimy w folder gdzie mamy zainstalowanego cs'a, nastepnie w folder cstrike_polish. 2. Otwieramy plik config.cfg przez notatnik 3. Szukamy binda którego chcemy usunąć 4. Zaznaczyamy i usówamy binda 5. Na koniec nie zapomnijmy zapisać configu przed wyjściem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 17 Lipca 2013 #52128 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Sam pisałeś ? Jak nie podaj źródło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52158 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 1. Większość serwerów ma plugin do bindowania klawiszy sam kiedyś dałem taki w internet. 2. Aby się pozbyć całkowitego bindowania klawiszy trzeba napisać sobie aliasa (skrypt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52205 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jeśli się na tym znasz, to może zaprezentujesz nam ten skrypt? Poradnik ładnie napisany i przejrzysty. Niestety mam limit plusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52640 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Na koniec najlepiej dać config jako plik tylko do odczytu. Chroni nas przed podobnymi bindami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52716 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Można również w konsole wpisać unbind all gdzie każdy klawisz nie będzie działał ale wtedy w opcje i wtedy przywróć domyślnie lub poprostu unbind ,,klawisz'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 18 Lipca 2013 #52723 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Przydatny poradnik, ale skąd spisałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58870 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Dzięki to włś szukałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Sierpnia 2013 #58935 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Zły dział przenosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi