Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #51853 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nick: es Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem):miałem jakieś 1/2 lata temu swój serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): Hmmm 5/6 Staż w CS-sie: 4 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ gram dość długo w cs'a , jestem często na serwerze , Nie jestem dzieckiem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 10/14 godzin Kontakt: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #51854 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Na wielkie nie . Nie umiesz sie zachowac . Wyzywasz innych graczy , klniesz . Ten ban na 2 dni to jest przedluzenie za wyzwiska na u@ . To tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #51855 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jestem na NIE Powód - brak kultury oraz konto do podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #51856 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Jakby nie patrząc, drogi es., miałeś problemy z emocjami, i to nie raz, nie dwa Szybko się denerwujesz, co jest minusem u Ciebie, jak i te wyzwiska Jakbyś się tak nie denerwował szybko, inaczej by ta sprawa wyglądała zapewne, bo w porządku z Ciebie gość. Posty, aktywność na forum do nadrobienia. Godziny na serwerze : LINK to też do nadrobienia masz. Niestety, jestem na Nie, ale jeśli nadrobisz to wszystko i będziesz spokojniejszy, wtedy będzie inaczej sprawa wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #51876 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Brak aktywności na forum ;/ ~Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 17 Lipca 2013 #51882 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dziękujemy http://www.gametracker.com/player/es/80.72.43.106:27027/ Na Nie. + kultura kawałek wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Lipca 2013 #51887 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Ja również jestem na NIE. Brak kultury i mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #51919 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi