Skocz do zawartości

Skarga Na Admina sLp

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Data i godzina: 16-07-2013 / 17:21

Nick admina/gracza, który zawinił: sLp

Dowody: http://aquax.unixstorm.org/amxbans/ban_list.php?bid=29795 / może będzie filmik na HLTV .

Świadkowie: Płetwa aka. Nurek

Uzasadnienie: Grałem sobie na cod modzie klasa saper i stawiałem miny zgodnie z regulaminem ,nagle gracz o nicku <~>{Sn1PeR}_ElIte|<~> zaczął mnie wulgarnie wyzywać więc odpisałem "tak to możesz sobie mówić do matki " a potem napisałem na u@ że on mnie wyzywa .

Nagle admin sLp dał mi bana ( link do bana podany w dowodach ) .

Ja się pytam co to jest ludzie mnie wyzywają a ja dostaję bany ?

Akurat wtedy grałem i faktem jest że gracz o nicku <~>{Sn1PeR}_ElIte|<~> zaczął strasznie wulgarnie sie do cb zwracać jako pierwszy potem wyszła jakaś kłótnia. Ale z tego co czytałem to poszło o twoje miny pod drabinkami itp. obydwoje bana powinniście dostać

I sLp taka sprawa , byłem w tym czasie w pokoju Woli i widziałem całe zajście , nie wiem gdzie ty tam człowieku widziałeś obrazę mamy Sn1per'a , dałeś bana Woli jak Sn1peR go wyzywał , nie wiem może pomyliłeś osoby ale w to wątpię bo widać jakiego bana dałeś Woli.

Może się pomylił w tym co napisał bo jest człowiekiem i może się pomylić ,Ale ja tam niczego obraźliwego na jego Mamę nie widzę więc , ban za "Kultura+rodzina to rzecz swieta" na 1h w tym że on napisał "śmieciu" i nic więcej to chyba pikuś z tym co pisał Sn1peR.

Daje mu UB ponieważ stwierdzam że ban jest w 100% niesłuszny ;)

Jeżeli coś ci z tym sLp nie pasuje to pisz do H@ albo skargę na mnie

// pozdrawiam Nurek.

Ban dla woli powinien byc za miny i nie na godzinę. bo od snipera padały takie słowa cytuje "pedale popierdolony" czy coś w tym rodzaju. slp mógł to przeoczyc bo po tym wyzwisku każdy na sewrie dodał swoje 3 grosze i w consoli trudno by było to znaleść

Gość Guest

Płetwa, na ss`ie widać, że Wola też obraża wyzywając od śmieci. Sądzisz, że to jest w porządku? Ban jak najbardziej słuszny.

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...