Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51673 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Data i godzina: 16-07-2013 / 17:21 Nick admina/gracza, który zawinił: sLp Dowody: http://aquax.unixstorm.org/amxbans/ban_list.php?bid=29795 / może będzie filmik na HLTV . Świadkowie: Płetwa aka. Nurek Uzasadnienie: Grałem sobie na cod modzie klasa saper i stawiałem miny zgodnie z regulaminem ,nagle gracz o nicku <~>{Sn1PeR}_ElIte|<~> zaczął mnie wulgarnie wyzywać więc odpisałem "tak to możesz sobie mówić do matki " a potem napisałem na u@ że on mnie wyzywa . Nagle admin sLp dał mi bana ( link do bana podany w dowodach ) . Ja się pytam co to jest ludzie mnie wyzywają a ja dostaję bany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51674 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 http://iv.pl/images/93042401696691640435.jpg Na tym ss widac co Tak naprawde napisales A co do gracza sniper elite Musialem przeoczyc w consoli jego wyzwiska kierowane do cb Moim zdanie ban sluszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51675 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 jak dlamnie ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 16 Lipca 2013 #51676 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Akurat wtedy grałem i faktem jest że gracz o nicku <~>{Sn1PeR}_ElIte|<~> zaczął strasznie wulgarnie sie do cb zwracać jako pierwszy potem wyszła jakaś kłótnia. Ale z tego co czytałem to poszło o twoje miny pod drabinkami itp. obydwoje bana powinniście dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51677 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 To widocznie moje przeoczenie zostanie on ukarany gdy tylko pojawi sie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 16 Lipca 2013 #51679 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ban jak najbardziej słuszny . To że ktoś wyzywa, obraża nie znaczy że ty też musisz . //Edit by Nurek: Napisał tylko "śmieciu" to lekka obraza ale za to powinno być upomnienie słowne ponieważ to jest pikuś z tym co napisał Sn1peR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 16 Lipca 2013 #51683 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 I sLp taka sprawa , byłem w tym czasie w pokoju Woli i widziałem całe zajście , nie wiem gdzie ty tam człowieku widziałeś obrazę mamy Sn1per'a , dałeś bana Woli jak Sn1peR go wyzywał , nie wiem może pomyliłeś osoby ale w to wątpię bo widać jakiego bana dałeś Woli. Może się pomylił w tym co napisał bo jest człowiekiem i może się pomylić ,Ale ja tam niczego obraźliwego na jego Mamę nie widzę więc , ban za "Kultura+rodzina to rzecz swieta" na 1h w tym że on napisał "śmieciu" i nic więcej to chyba pikuś z tym co pisał Sn1peR. Daje mu UB ponieważ stwierdzam że ban jest w 100% niesłuszny Jeżeli coś ci z tym sLp nie pasuje to pisz do H@ albo skargę na mnie // pozdrawiam Nurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51684 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Sniper tez zostanmie ukarany gdy tylko pojawi sie na serwerze pisalem wyrzej ze to moje przeoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 16 Lipca 2013 #51691 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 No tak Nurek , zgadzam się z tobą ale to nie znaczy ,że jak ktoś łamie regulamin to ty też musisz . Tak samo jak byś powiedział że on gra na wh to ty tez będziesz bo on tak gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 16 Lipca 2013 #51694 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ban dla woli powinien byc za miny i nie na godzinę. bo od snipera padały takie słowa cytuje "pedale popierdolony" czy coś w tym rodzaju. slp mógł to przeoczyc bo po tym wyzwisku każdy na sewrie dodał swoje 3 grosze i w consoli trudno by było to znaleść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 16 Lipca 2013 #51702 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 No tak tylko Wola też się wnerwił no bo widać że Sn1peR to małolat który nie potrafi przegrywać i jego obroną jest wyzywanie graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51703 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Płetwa, na ss`ie widać, że Wola też obraża wyzywając od śmieci. Sądzisz, że to jest w porządku? Ban jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 16 Lipca 2013 #51704 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Wola również wyzywał , rozumiem , Sniper zaczął ,ale oboje muszą ponieść konsekwencje . Sniper zostanie ukarany podwójnie. /// close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379710 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi