Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51543 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: I see you baby, shake your ass Godzina, data zdarzenia:wczoraj, nie pamietam Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:3771397 Uzasadnienie: Gra gość odpalony na serwie, ns jak zawsze, piszę adminowi na admin chacie, nic nie robi, bo jest z nim w drużynie i ma to w nosie. Potem nie wytrzymałem i zacząłem pisać na normalnym czacie - "offaj to wh śmieciu", i się odzywa jakiś NS - "ciśnie ciebie i tyle", ja mu powiedziałem, japa tam gownie, z nsem nie masz prawa głosu i ban na 4 dni, czy można to skrócić żeby mieć dzisiaj unbana? Obraziłem typka bo mi będzie pisał, gram w csa 9 lat i rozróżniam cheatów no i admin nie nadaje się na to stanowisko, pozdrawiam, proszę o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51544 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nie , nie mozna prosic o skrocenie . Bo jak otrzymales bana to po nim zaczales wyzywac admina ktory Cie zbanowal . Tego juz nie pamietasz ? . Sam Tobie wydluzylem do 4 dni i skrocac nie zamierzam . 3 Adminow swiadkami . Bo pisales na u@ po banie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 16 Lipca 2013 #51547 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Wszystko jasne. /close Ps. Za wyzwiska po banie ja bym ci dał tydzień więc się ciesz, że tylko 4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi