Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53046 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Każdemu w życiu puszczają nerwy, co jak już napisałem nie tłumaczy mojego zachowania. BTW żeby wszyscy evv byli tak kulturalni jak ja na serwerze to świat byłby piękniejszy ^^. Po za tym nerwy puściły mi nie dlatego , że miałeś dużo roboty i nie mogłeś danej osoby szybciej zbanować , tylko dlatego , że dostałem 2 hs za dużo od tego samego haka, a gardzę takimi do tego stopnia , iż język mi się rozwiązał i powiedziałem mu co o nim myślę. Regulamin rzecz świeta, mogłem nie zaczynać tego tematu PS. dawanie banów na ślepo mija się z celem, więc nie sądzę , że bym tak robił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53056 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Zmieniam zdanie jestem na nie , piszesz w swoim podaniu, i podaj mi twój SID bo jakos nie widzialem zebys mial steam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53058 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Admin Powinien być opanowany i Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53075 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Dajcie mu szanse,gościa praktycznie widze na sevie 24 h na dobę cały czas gra i jest aktywny wie co jest grane staż na forum ??? On ma być adminem DD2 czy UBT ?? po za tym to sie da nadrobić Ważne że cały czas widać go na Servie tracicie dużo ludzi na servie właśnie przez Cheater-ów i niechlujność adminów( wbija taki na Spect siedzi AFK a po servie napier... cziter z sh i aim-em i nie zdenerwuj się tu człowieku to już lepiej nie wchodzić na serva niż być i siedzieć na spect AFK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53089 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Neutral z przewaga na TAK , Każdemu może sie zdarzyć dostać bana za kulture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Lipca 2013 #53099 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Wedlug mnie jeden z powazniejszych kandydatow. Czesto go widuje,sprawia wrazenie ogarnietej osoby,pomaga. Chwila slabosci moze sie zdarzyc kazdemu.Chyba wszyscy mamy co nieco za uszami,nie przesadzajmy.Co to za argument przy glosie na nie:"piszesz w swoim podaniu"? Jak dla mnie zaden...przeciez facet pisze z sensem,probuje wywrzec lepsze wrazenie.Jedyna watpliwosc to aktywnosc na forum,ale to da sie nadrobic.Pomoc na ODD2 na pewno sie przyda.Ode mnie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53122 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 v_1_o_0 podaj mi STEAM ID bo nie widziałem żebyś miał steama ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53126 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Wystarczy sprawdzic AMX BANS i tam masz jego steam ID : STEAM_0:1:66236312 I poprosze o kontakt na steam lub na gg 39292029 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53176 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Steam : v_1 , nie mogę Ciebie znaleźć nijak po wczesniejszych grach , żeby wysłać zaproszenie . Tym bardziej po wyszukiwaniu loginu eviva ( za dużo ma podobny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53180 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jestem na tak . Forum prawie jest, aktywnosc na serwerze dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53216 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi