Skocz do zawartości

admin - v_1_o_O

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Każdemu w życiu puszczają nerwy, co jak już napisałem nie tłumaczy mojego zachowania. BTW żeby wszyscy evv byli tak kulturalni jak ja na serwerze to świat byłby piękniejszy ^^. Po za tym nerwy puściły mi nie dlatego , że miałeś dużo roboty i nie mogłeś danej osoby szybciej zbanować , tylko dlatego , że dostałem 2 hs za dużo od tego samego haka, a gardzę takimi do tego stopnia , iż język mi się rozwiązał i powiedziałem mu co o nim myślę. Regulamin rzecz świeta, mogłem nie zaczynać tego tematu :)

PS. dawanie banów na ślepo mija się z celem, więc nie sądzę , że bym tak robił .

Gość Guest

Dajcie mu szanse,gościa praktycznie widze na sevie 24 h na dobę cały czas gra :D i jest aktywny wie co jest grane

staż na forum ??? On ma być adminem DD2 czy UBT ?? po za tym to sie da nadrobić

Ważne że cały czas widać go na Servie

tracicie dużo ludzi na servie właśnie przez Cheater-ów i niechlujność adminów( wbija taki na Spect siedzi AFK a po servie napier... cziter z sh i aim-em i nie zdenerwuj się tu człowieku to już lepiej nie wchodzić na serva niż być i siedzieć na spect AFK)

Wedlug mnie jeden z powazniejszych kandydatow. Czesto go widuje,sprawia wrazenie ogarnietej osoby,pomaga. Chwila slabosci moze sie zdarzyc kazdemu.Chyba wszyscy mamy co nieco za uszami,nie przesadzajmy.Co to za argument przy glosie na nie:"piszesz w swoim podaniu"? Jak dla mnie zaden...przeciez facet pisze z sensem,probuje wywrzec lepsze wrazenie.Jedyna watpliwosc to aktywnosc na forum,ale to da sie nadrobic.Pomoc na ODD2 na pewno sie przyda.Ode mnie TAK.

Gość Guest

Wystarczy sprawdzic AMX BANS i tam masz jego steam ID : STEAM_0:1:66236312

I poprosze o kontakt na steam lub na gg 39292029 .

Gość Guest

Steam : v_1 , nie mogę Ciebie znaleźć nijak po wczesniejszych grach , żeby wysłać zaproszenie . Tym bardziej po wyszukiwaniu loginu eviva ( za dużo ma podobny)

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...