Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51155 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Data i godzina:10:28 Nick admina/gracza, który zawinił:Reprezentant SKilla Dowody:prosze sprawdzic konsole kickowal mnie Świadkowie:Ojciec pablito byl,haczus[pl] Uzasadnienie:gralem sobie i zabilem kilka razy tego admina i zaczol mnie kockowac.Spytalem sie "zaco kick jak mozna wiedziec" i znow mi dal kicka prosze o ogarniecie go I znow tera weszlem na serwer i znow kick prosze wycinek z konsoli XSquadX dolacza do Sil Anty-Terrorystow BLESS + Reprezentant Skilla killed Soboll with xm1014 *** Reprezentant Skilla killed Haczus[PL] with a headshot from p90 *** [RoundSound] Teraz gramy: Here Comes The Hotstepper - Evian remix by Yuksek Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language PTB: Round ended, checking teams. Chcesz kupić VIP`a? Wejdz na forum Multi-Head.pl XSquadX : zaco kick jak mozna wiedziec???? Type 'amx_help' in the console to see available commands Time Left: 5:41 min. Next Map: de_inferno Reprezentant Skilla : za twarz Haczus[PL] killed XSquadX with p90 [bF2] Ten serwer uzywa Battlefield 2: Rank Mod. Wpisz "/bf2menu" aby uzyskac wiecej informacji [bF2] Ten serwer uzywa Battlefield 2: Rank Mod. Wpisz "/bf2menu" aby uzyskac wiecej informacji Kicked by Console Kicked Connecting to 80.72.43.106:27035... Connection accepted by 80.72.43.106:27035 * Privileges set BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 218 XSquadX dolaczyl Done. Done. Done. Done. BLESS killed Haczus[PL] with mp5navy XSquadX dolacza do Sil Anty-Terrorystow Sejk. + Haczus[PL] killed BLESS with mp5navy [RoundSound] Teraz gramy: (Ulicami) Pandemonium (prod. Pawbeats) PTB: Round ended, checking teams. *DEAD* BLESS : /bf2 Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language Chcesz sprzedac bron wpisz w say /sell Welcome to Multi-Head [bF2 Dust2 / Inferno] @ disCONNECT.pl -- This server is using AMX Mod X Kiedy jestes tylko Ty i Twoj przeciwnik, mozesz go wyzwac na pojedynek nozowy pocierajac nozem o sciane. Want to sell your weapon? Say /sell *** Haczus[PL] killed XSquadX with a headshot from p90 *** Type 'amx_help' in the console to see a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51156 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Wszystko jasne serwer sam Cię wyrzucał Nie wiem czy jest wgrane takie coś na bf2, ale możliwe, że miałeś za duży ping, a Reprezentant nie ma admina na serwerze więc skarga do zamknięcia. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51158 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 hah omg jak antycheat jak nawet bana nie mam i nie wiem zaco niby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 15 Lipca 2013 #51159 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Wszystko fajnie tylko ja nie mam admina na bf2 , więc .. I jak nie jesteś w 100% pewny to nie pisz skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 15 Lipca 2013 #51340 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Kicked by Console -> konsola cię kicknęła... 10% za bezsensowną skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi