Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50835 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Nick cheatera : Adik Godzina, data zdarzenia: dzisiaj 17 : 10 Mapa: de_inferno Link do demka: http://speedy.sh/vW28y/adi.rar STEAM_ID/IP cheatera : 93.89.192.21 Uzasadnienie : dokladnie widac jak skanuje nie wiedzac ze tam ktos w ostatnich sekundach !! [/size] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Lipca 2013 #50837 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Rozpisz demko krok po kroku jak byś mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 14 Lipca 2013 #50839 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Mi demka nie czyta więc nic z tym nie zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Lipca 2013 #50840 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 mi działa demko , więc tobie także powinno . Spróbuj przez playdemo i vievdemo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Lipca 2013 #51025 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Jak dla mnie czysty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51056 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dla mnie gracz jest czysty Jedna podejrzana akcja na samym końcu demka, ale to o niczym nie przesądza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 15 Lipca 2013 #51180 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 No dla mnie tez ta akcja ostatnia nawet nie było mnie słychać , nawet mnie nie widział , ani go na ts nie było aby ktoś mu podpowiedział , być może ma wh na przycisk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51209 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 wezcie go ogarnijcie bo grac sie nie da do tego i nie wypelnia obowiazkow admina !! zamiast pingi ogarnac to on musi odznake wbic.... niech ktos z nim zrobi porzadek wezcie go ogarnijcie bo grac sie nie da do tego i nie wypelnia obowiazkow admina !! zamiast pingi ogarnac to on musi odznake wbic.... niech ktos z nim zrobi porzadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 15 Lipca 2013 #51210 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Tak admin Adik olewa swoją funkcję , czasami wejdzie jak mu się napiszę . Haczus zbierz więcej dowodów wtedy będzie można mu coś udowodnić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51211 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Tak admin Adik olewa swoją funkcję , czasami wejdzie jak mu się napiszę . Haczus zbierz więcej dowodów wtedy będzie można mu coś udowodnić . Co do czitów możecie oskarżać ile chcecie, mam to gdzieś, ale jeśli chodzi o wypełnianie obowiązków admina, nie ma sobie nic do zarzucenia. Reaguje na każde zawołanie na u@, jeśli macie zamiar wysuwać tak bezsensowne oskarżenia, wpierw zbierzcie dowody albo podajcie godzine to h@ sprawdzi logi z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51212 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Śmieszne są takie skargi. Admin was zabije i zaraz szukacie dziury w całym. Będziecie mieli dowody na olewanie funkcji wtedy piszcie skargi. Wczoraj nawet mnie o aima podejrzewaliście, co więcej zostałem nawet obrażony. // Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi