Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50790 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Dzisiaj dowiedziałem sie ze niby dostałem BANA NA ZAWSZE za reklema bo niby nick był " Bang " DeXu Dzisiaj, 13:11 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj 13:18 PM przez DeXu.) Post: #2 RE: ScreenShroty by Bang [ 3raz!] %$#@^! Bang! = BANG! ?? Ss'y czyste ale miałeś bana za reklame na zawsze i ten ban jest w AMXBans więc Za ss'y daje ci UB ale i tak wejścia na serwer nie masz bo aktywny Uśmiech Jak coś nie tak to sprawa do wyjaśnienia tutaj http://multi-head.pl/forumdisplay.php?fid=106 //Close Tylko szkoda ze drodzy Admini nie wpadli na pomysł wejścia w AMX BANS i sprawdzić czy to moje ID Steama. Nie mam bana ale wolałbym zeby to zostało wyjaśnione gdyż pewnego dnia nie chce dostać bana od tak z powodem " AKTYWNY ". Gram pod JEDNYM nickiem BANG! i to na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Lipca 2013 #50796 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Wzór odwołania od bana: Pisząc odwołanie od bana w temacie wątku proszę dodać prefiks na początku o treści [nazwa_serwera] (np. [FFA]). Bez prefiksu skarga nie będzie rozpatrywana. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi