Skocz do zawartości

[Only_DD2] Podanie by Majkel aka Pro

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: Majkel aka Pro

Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre... 3 własne serwerownie, Admini na różnych serwerowniach ( w przeszłości ), J@, Moderatorzy...

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7

Staż w CS-sie: 6 lat

Steam / NonSteam: 2k11 :)

Dlaczego TY .!: Cziterów wciąż przybywa, admini olewają swoją robotę, grałem dzisiaj od 17:00 i nie było ani jednego admina i wciąż nie ma... Dajcie mi szansę, napewno będę się dobrze spisywał w roli admina :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, ale średnio to 5-8h

Kontakt: STEAM : Majkel aka Pro | MIX [OFF]

Gość Guest

Jestem Nautralny. Twoje posty które dotychczas czytałem pokazują że jesteś osobą kulturalną. Wymagania masz spełnione. Jedyne co przekreśla Cię na chwilę obecną to znajomość Ciebie. Każdego staram się traktować tak samo i przez to jest neutralny. Daj się poznać, wejdź na TS, pograj na serwerze ;)

Gość Guest

Na wielkie NIE!!

Wielokrotnie bugujesz lotto, a gdy dałem Ci bana na 30 minut wpisałeś specjalnie '/lotto' (jakbyś chciał mnie zirytować) i do tego (nie wiem jak to możliwe bo masz steam) grałeś na aktywnym banie..

Gość Guest
Na wielkie NIE!!

Wielokrotnie bugujesz lotto, a gdy dałem Ci bana na 30 minut wpisałeś specjalnie '/lotto' (jakbyś chciał mnie zirytować) i do tego (nie wiem jak to możliwe bo masz steam) grałeś na aktywnym banie..

NA JAKIM AKTYWNYM ?! KIEDY NIBY ? Ja jakoś sobie nie przypominam tego...

Gość Guest

To polecam brać leki na pamięć, bo widocznie Ci zawodzi :)

Nie pisz CAPSem, bo to drażniące jest. Do tego się bulwersujesz bardzo szybko, więc pewnie dostajesz epilepsji jak gra jakiś odpaleniec, więc podejrzewam, że będą z tobą problemy.

Na nie, tak jak Evviva i Siwek piszą.

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...