LOVASSS Napisano 13 Lipca 2013 #50487 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Mam taką propozycję , aby na ffa powiększono liczbę slotów do 26(jeżeli tak sięda bo jak nie to niech zostanie 21) i , żeby już tak pozostało na dłuższy czas. Moim zdaniem 26 to najlepsze rozwiązanie jeżeli chodzi o nasz server FFa . Co raz lepiej się rozwija , a to zmienia się w dużą liczbę graczy na serverze. Co wy na to ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50490 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Po tytule myslalem ze watek w dziale " Przywitaj sie " a tu jednak niespodzianka . Jestem na Tak jezeli serwer sie rozwija to przyda sie wiecej slotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Lipca 2013 #50510 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Również jestem na TAK To by pomogło w dalszym przyciaganiu nowych graczy na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50514 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Serwer zawsze jest pełen. Wieksza liczba graczy będzie dobra. Jestem za . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50578 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Na nie, nie lubię motłochu i ciasnoty, zwłaszcza, ze nasi player'zy mają upodobanie do grania w małe mapki, wg ,mie jest w sam raz slotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Lipca 2013 Autor #50589 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 No ok , rozumiem . Jednakże 26 slotów to ani nie za mało , ani nie za dużo , jak dla mnie to w sam raz . Czekam na dalsze wypowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50590 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Na tak. Będzie więcej nowych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50593 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Jestem na TAK Serwer się ostatnio bardzo rozwinął i gra u nas coraz więcej ludzi Wieczorami najczęściej nawet jest 20 osób i wszystkie STEAM Nie uważam, że to będzie za dużo jednak wydaje mi się, że 25 lub 27 (jedno miejsce dla HLTV i parzyście dla graczy) będzie lepsze. Postaram się jeszcze poszukać tego pluginu, który pokazuje w głosowaniu małe mapy tylko wtedy jak jest mniej niż 8 osób na serwerze Ale aż miło się patrzy kiedy jeszcze 3 tygodnie temu ciężko było jeśli w ciągu całego dnia było 20 osób, a teraz czasami nie mogę wejść, bo jest pełno Jednak nie wiem czy pomysł spodoba się h@ Oni też mają jakieś ograniczenia i nie wiadomo czy będzie taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Lipca 2013 Autor #50615 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Dokładnie 25 lub 27 , będzie najlepiej . Nom , czekamy na decyzję h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50621 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Jak dla mnie jest okej. 21 slotów (20 + 1 hltv) to jest po 10 typa na drużynę - całkiem spoko. Jak będzie więcej to po pierwsze jeden admin nie ogarnie serwera, nie pogra tylko cały czas na spectcie będzie siedział a dwa, że jak masz po 12-13 osób w drużynie to jak ci się chociaż połowa z jednego i drugiego teamu na długą wysypie to człowieku Neo nie ogarnie. Jak dla mnie jest w porządku te 21. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Lipca 2013 Autor #50622 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 No w sumie w tym prawda jest , nie ma co z Ffa robić dd2 . Ale też trochę przesada , z tą długą. 21 , jest ok , ale czy 25 + HLTV nie było by jeszcze lepiej . Poczekamy co h@ na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50646 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 dla mnie bomba, wiecej fragow ^^ co Ty mowisz, czyż nie jest fajnie zraszowac taka dluga, a tam od ch.. fragow to jest ffa, dla mnie pomysl baja, z tym, ze ja bym dodal jeden badz dwa sloty dla adminow, w razie potrzeby, wiadomo gra ktos odpalony i admin nie moze wejsc, bo serwer pelen, czekam na odp. h@ ;D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50649 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Jeden slot dla admina, to akurat bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Lipca 2013 Autor #50650 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 O tym pomyśle ze slotem dla admina już wspominałem , dobry pomysł . Dokładnie chcesz wbić, a tu trzeba czekać. 25 slotów+dla HLTV i , żeby każdy admin miał dodatkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi