Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50061 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam , chciałbym zaproponować usunięcie asyst , strasznie w to wkurza . Np zabije 5 a mam 10:0 bo 5 asyst , dla mnie to bez sensu ktoś może być wyżej tabeli dzięki asystą . Proponuje usunąć asysty po naprawdę są zbędne i wprowadzić najlepszego gracza rundy i osobisty licznik ilu się zabiło Pozdrawiam FFG # N4gaTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50063 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Asysty zostana , nie bede sie rozpisywal czemu tylko sobie zobacz dzial o nich na forum . Co do najlepszego gracza rundy to bylo myslane o tym ale narazie nie zostalo wgrane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Lipca 2013 #50064 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jestem na ogromne nie. Po pierwsze tylko ciebie to denerwuje. Po drugie wiele osób sobie dobija. Ktoś strzela, a druga osoba podejdzie zada 2 hp i frag tylko dla tej osoby? Całe starania pójdą na nic, a chociaż ta asysta pokazuje, że się coś zrobiło, a nie czekało bezczynnie. Dziękuje ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50070 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Chciałem tylko pomóc ; x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50077 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Na nie , dla mnie jest dobrze tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50083 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Asysty niech zostaną. Dokładnie tak jak pisał Sky's nie ma co dopisywać. Co do licznika fragów można to wprowadzić. Niczemu nie przeszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50195 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Oszalałeś ? Usunąć asysty ? Przecież można się domyśleć jak by wyglądała gra. Jeden idzie zada przeciwnikowi 95 hp (przykład), a drugi zanim fartem dobije go i po fragu. NA WIELKIE NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50294 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Jesli chodzi o asysty to jestem na nie bbo mysle ze przyciagaja graczy, a odnosnie licznika fragow to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51289 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ogrom czasu spędziłam na podobnym servie, ale bez wgranych asyst i wydaje mi się, że takie zobrazowanie sytuacji jest najbardziej trafne - na servie bez asyst lecą same wyzwiska z powodu dobijania, kolejne powody do spin; a na servie z wgranymi jest spokój, a może nawet pewnego rodzaju wdzięczność za pomoc. W związku z tym usunięcie wydaje mi się fatalnym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2013 #51290 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Asysty wszystkim przypadły do gustu. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi