Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52093 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 mógłby powstac taki perk ale na konspirze i kapciu to bedzie uuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52104 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 R.A.T.M po prostu nie spodobalo mi sie co napisales a to co pozniej napisales w moim kierunku pozostawie bez komentarza, mam 1 zdanie o takich jak ty lecz regulamin zabrania uzuwania takich zwrotow wiec pozdrow sie i do zobaczenia na serwerze *przepraszam za spam w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52113 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nie że ci sie nie spodobało, bo jakby ci sie nie spodobało to byś nie pisał pierdół że skan na assaulcie sro i bzdzio - rzeczy wyssane z palca. Napisałem Ci co o tym sądze. (Pozdrów się? ) Dziękuje koniec spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi