Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49496 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Twój nick podczas gry:KUndro Godzina, data zdarzenia:13:00 Mapa:de_inferno [bF2] STEAM_ID / IP:83.29.244.6 Uzasadnienie:Jakie wh Tr!k3r ? Wiem,że się odgrywasz za to,że podałem Cię do administracji,że mnie przezywałeś i nazywasz mnie sprzedawczykiem i konfidentem,to jest już twój problem. Zawsze tam chodzili więc wiedziałem gdzie będą. Nie rozumiem tego zamieszania ,nie jesteś w UBTeam ani w jakiejś wyższej instancji. Serwer BF2 a ty jesteś adminem CodMod'a,więc,czy jest to twoja sprawa ? ._. PS.Tacy właśnie są mściwi ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 10 Lipca 2013 #49497 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 chlopcze looknij sobie na wszystkie ssy gosciu lezy za sciana i to widac perfidnie. Skarga bezsensu. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Lipca 2013 #49502 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Triker spokojnie Nie powinieneś zamykać ale myślę, że nikt nie miał i nie będzie miał nic przeciwko. Nie trzeba patrzeć na ss żeby wiedzieć, że są przerobione. Zobacz czas robienia ss... To już jest dowód na przerabianie Ty zdobyłeś 2 dowód i chwała ci za to. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi