Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #49076 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Siemga sluchajta mnie chlopoki i dziewczenta ostatnio jak grywam na serwie to bardzo silna/w kuzajaca klasa jest strzelec wsparcia oraz general. Strzelca jak kucnie jest bardziej nie widac niz ninje. General ma zbyt 1/? na zabicie czesto co strzal w chodzi a zadna premka nie ma np m4 1/10 na zabicie Tez bym chciał zeby do regulaminu dodac ze ninja nie moze posiadac broni bo czesto gdy ma awp przebiegnie szybko na respa kuca biere awp i caly team czesto morduje wiec ciezko czasem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 9 Lipca 2013 #49083 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Niestety, ale mało co zrozumiałem z Twojej wypowiedzi. Brak znaków interpunkcyjnych + błędy stylistyczne. Może ktoś to zrozumiał (ja troszkę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49086 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 hahha ten temat make my day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49089 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Mógłbyś troche jaśniej tyle co zrozumiałem to że strzelca mniej widać niż ninje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 9 Lipca 2013 #49090 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 ale ninja jest nie widzialna tylko na nożu , więc jak może z awp być nie widzialna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49091 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Reprezentant ale czestwo wbija ninja na spawn bierze awp i z konca spawna ct zabija ct . A z generealem mi chodzi ze jest zbyt dobra klasa jak na zwykla albo zrobcie klase premium z 1/? z m4a1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Lipca 2013 #49128 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 hehe no z tego co ja wyczaiłem to ninja jest niewidzialna i wbija na resp, a reszta jest jak zwykle za mocna, więc trzeba osłabić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 9 Lipca 2013 #49129 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 No to oni płacą po to aby mieć te klasy , a że ciebie zabijają i płaczesz to chcesz klasy pogorszyć albo na premium zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49309 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Proponuje zostawić te klasy takie jakie są. Po co kupujecie premium skoro te są takie dobre ? Że kupicie sobie premki i zwykłe was zabijają odrazu trzeba je osłabić/ zmienić na premium itp. Nie płaczcie w końcu z powodów że klasa jest za silna. Z resztą skoro one są takie silne to po jaki ciul chcesz je dać jako premium ? wtedy byś musiał za kolejne klasy płacić. Tak to masz silne klasy za darmo. Temat wydaje mi się do zamknięcia bo coraz więcej osób płacze o byle klasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49317 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Jestem tego samego zdania co Reprezentant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49391 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Ja proszę o napisanie jeszcze raz o co Ci chodzi dokładnie. i proszę o użycie kropek w zdaniu. bo ja z dysleksją mam problemy z ogarnięciem o co Ci dokładnie chodzi. dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49396 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Po przeczytaniu 1 postu w tym temacie odnoszę wrażenie, że pozdro 600 to niewyżyte dziecko które ma problemy ze składnią i interpunkcją oraz jest tak bardzo zawzięte w swoich poczynaniach że aż nie wie o co mu chodzi (zresztą ja też nie wiem). Wybaczcie - może to moja subiektywna i obraźliwa opinia ale takie odnoszę wrażenie. Co do tematu: NIE WIEM O CO CHODZI. Tytuł tematu jest poprostu tak wymowny jak rafaello - wyjaśnia więcej niż 1000 słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49398 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 1.oslabic strzelca,generala 2,dodac w regulaminie ze ninja nie moze miec broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Lipca 2013 #49402 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Pozdro moim zdaniem , to słaby pomysł . Te klasy są takie jak być powinne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49479 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Co chwile chcecie coś zmieniać bo dostajecie baty od lepszych graczy , na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49486 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Tak samo jak było z Szeregowcem czy z Chorążym: Ktoś ogarniał Szeregowca - osłabili go - odebrali 1/9 na wyrzucenie broni. Rezultat? Kolejna bezużyteczna klasa. Ktoś ogarniał Chorążego - osłabili go - odebrali inteligencje (-20int bazowe). Rezultat? Kolejna bezużyteczna klasa. Przeczytaj to 2 razy i pomyśl do czego to prowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50239 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Z tematów zakładanych przez pozdra, wnioskuje że: a) bardzo dobrze że odszedł z JAIL'a b) jest analfabetą c) jego składnia, jest cudowna niczym kox'a d) Jest po prostu gł*pi (bez urazy) Morderca, (nie odbierz tego źle ) ja nie mam dyslekcji, a nie rozumiem tego jego pierdo****a, a co dopiero ludzie, którzy cierpią na ów dyslekcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Lipca 2013 #50242 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ja proponuje zamkniecie wątku, ponieważ jest źle napisany i wypowiadający sie w nim bardziej czepiaja sie tego co napisales pozdro, a nie pomysłu. A jeżeli H@ się rozczytaja i beda chcieli skorzystac z tego to z pewnascia temat zostanie otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi