Skocz do zawartości

Szalejemy?:D

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Siemga sluchajta mnie chlopoki i dziewczenta ostatnio jak grywam na serwie to bardzo silna/w kuzajaca klasa jest strzelec wsparcia oraz general. Strzelca jak kucnie jest bardziej nie widac niz ninje. General ma zbyt 1/? na zabicie czesto co strzal w chodzi a zadna premka nie ma np m4 1/10 na zabicie

Tez bym chciał zeby do regulaminu dodac ze ninja nie moze posiadac broni bo czesto gdy ma awp przebiegnie szybko na respa kuca biere awp i caly team czesto morduje wiec ciezko czasem ;d

Gość Guest

Reprezentant ale czestwo wbija ninja na spawn bierze awp i z konca spawna ct zabija ct . A z generealem mi chodzi ze jest zbyt dobra klasa jak na zwykla albo zrobcie klase premium z 1/? z m4a1.

Gość Guest

Proponuje zostawić te klasy takie jakie są. Po co kupujecie premium skoro te są takie dobre ? Że kupicie sobie premki i zwykłe was zabijają odrazu trzeba je osłabić/ zmienić na premium itp. Nie płaczcie w końcu z powodów że klasa jest za silna.

Z resztą skoro one są takie silne to po jaki ciul chcesz je dać jako premium ? wtedy byś musiał za kolejne klasy płacić. Tak to masz silne klasy za darmo.

Temat wydaje mi się do zamknięcia bo coraz więcej osób płacze o byle klasę.

Gość Guest

Ja proszę o napisanie jeszcze raz o co Ci chodzi dokładnie. i proszę o użycie kropek w zdaniu.

bo ja z dysleksją mam problemy z ogarnięciem o co Ci dokładnie chodzi. dziękuję

Gość Guest

Po przeczytaniu 1 postu w tym temacie odnoszę wrażenie, że pozdro 600 to niewyżyte dziecko które ma problemy ze składnią i interpunkcją oraz jest tak bardzo zawzięte w swoich poczynaniach że aż nie wie o co mu chodzi (zresztą ja też nie wiem).

Wybaczcie - może to moja subiektywna i obraźliwa opinia ale takie odnoszę wrażenie.

Co do tematu: NIE WIEM O CO CHODZI. Tytuł tematu jest poprostu tak wymowny jak rafaello - wyjaśnia więcej niż 1000 słów.

nothing-to-do-here-templatejpg.jpg

Gość Guest

Tak samo jak było z Szeregowcem czy z Chorążym:

Ktoś ogarniał Szeregowca - osłabili go - odebrali 1/9 na wyrzucenie broni. Rezultat? Kolejna bezużyteczna klasa.

Ktoś ogarniał Chorążego - osłabili go - odebrali inteligencje (-20int bazowe). Rezultat? Kolejna bezużyteczna klasa.

Przeczytaj to 2 razy i pomyśl do czego to prowadzi.

Gość Guest

Z tematów zakładanych przez pozdra, wnioskuje że:

a) bardzo dobrze że odszedł z JAIL'a

b) jest analfabetą

c) jego składnia, jest cudowna niczym kox'a

d) Jest po prostu gł*pi (bez urazy)

Morderca, (nie odbierz tego źle ;)) ja nie mam dyslekcji, a nie rozumiem tego jego pierdo****a, a co dopiero ludzie, którzy cierpią na ów dyslekcje. :(

Ja proponuje zamkniecie wątku, ponieważ jest źle napisany i wypowiadający sie w nim bardziej czepiaja sie tego co napisales pozdro, a nie pomysłu. A jeżeli H@ się rozczytaja i beda chcieli skorzystac z tego to z pewnascia temat zostanie otwarty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...