Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48628 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nick: SadoS Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Jestem adminem na AWP Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7 Staż w CS-sie: 5 lat z przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Dużo czasu spedzam na serwerze . Umiem rozpoznac czitera. Wiem ze mam admina na AWP ale myślę że poradze sobie w tych 2 rolach. Mam sporo czasu przegrane . Na serwerowni gram praktycznie od początku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 godz Kontakt: Stam skype ts3 Chciałbym jeszcze dodac ze grałem wczesniej na Nicku SadoS Grrr :* i na tym mam wiecej czasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 7 Lipca 2013 #48629 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 NIE -wiek -admin na awp/aim/fy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Lipca 2013 #48630 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Również na Nie - Wiek - Multi Admin nie przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48634 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Niestety tez na nie -Up -Masz już admina awp/aim/fy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Lipca 2013 #48637 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Jestem na NIE. Wybacz, ale muszę być stanowczy w kwestii kryteriów na admina. Chodzi mi o wiek, a także, że posiadasz admina na awp. Niestety to nie przejdzie na COD'zie. Btw. spoko gość z Ciebie, ale niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48639 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Jestem na NIE, bo masz już admina na innym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Lipca 2013 #48652 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 A ja jestem na TAK , ale pod warunkiem jak zrezygnujesz z adma na AIM/AWP/FY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48655 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 jestem na neutral. tam masz admina nie ma do ciebie zastrzeżeń więc i tu mógł byś na próbę spróbować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48656 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 albo jedno albo 2 niestety ;/ NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48659 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 wiele multi- adminów jest i będzie odrzucanych także z tobą nie będzie wyjątku. Mimo ze nic do ciebie nie mam 2 admin nie przejdzie. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48660 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Sorry sados ale nie masz adm na aim awp fy moze nastepnym razem ale na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48662 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Na nie powodu up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48699 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Wiek minimum 16 lat, admin na aim/awp/fy. Rezygnacja Ci nie pomoże. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi