#RELOP Napisano 7 Lipca 2013 #48594 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Wiem , że wcześniej pisałem taki temat , został przyjęty ale... zakaz nominowania 8 ostatnich map to za mało , może by zwiększyć do 15? Na serwie jest dużo map więc będzie co grać. A oto i on: gal_banrecent 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48605 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 zgadzam sie z relopem bo gramy non stop tak dust west westbig eldo assault assault upc assult mega dust 2 i znow dust itd na okraglo czasem zagrame alexandre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48606 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ale zastanówcie się czemu tak jest? Najwidoczniej są to mapy, które gracze chcą grać. Przecież same się nie wybierają tylko Wy oddajecie na nie głosy. Przecież w wyborze nie ma tylko dust`a, assault`a i westa. Pozostałe najnormalniej nie są wybierane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48607 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 consek kumam to ale chyba jest cvar 5 map bo ostanio tak bylo ze wszedlem na serwer zagralem mapke wyszedlem wracam za 40min i znow ta sama mapka no dziwne troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48609 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Jest wstawiony cvar na 8 map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48610 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 To juz sam nie wiem oco chodzi moze jakos go gracze buguja to chociaz daj cvar 11-12 map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48611 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 A jednak były 3 mapy. Wstawiłem 8. Jednakże można też nominować mapy. Czemu z tego nie korzystacie? Jeżeli serwer będzie pustoszał wrócę do poprzedniego ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi