klopsik bejbe Napisano 13 Stycznia 2016 #382519 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Nick: klopsik bejbe Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Tylko jeden raz na niewielkim serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 6-7 lat. Steam / NonSteam: NS (ze steama mam tylko CS GO ) Dlaczego Ty: Mam już spory staż w cs-ie. Potrafię odróżnić normalnego gracza od delikwenta używającego czitów. Przestrzegam obowiązującego regulaminu. Jestem komunikatywny dlatego łatwo dogaduje sie z innymi graczami. Czasami gdy wchodzę na serwer i nie ma adminów napotykam graczy nadmiernie łamiących regulamin (wulgaryzmy, mikrofon poniżej 16 roku życia, txt). Będąc adminem mógłbym pomóc innym graczom, by stworzyć na serwerze przyjazną atmosferę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h dziennie. Kontakt: GG- 57356922 Steam - KLOPSIK BEJBE Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 13 Stycznia 2016 #382611 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Na TAK Twoje GT -http://www.gametracker.com/player/klopsik%20bejbe/80.72.40.110:27027/ + Wiek + Ogarnięty, da się pogadać - Steam + Aktywność -/+ Doświadczenie +/- Amxx (skąd takie przy takim doświadczeniu ? Chyba że douczałeś się poprzez poradniki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 13 Stycznia 2016 #382646 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Jeśli faktycznie znasz amx to jestem na tak, ale niech @EvO Cię sprawdzi, bo śmiem wątpić + wiek + aktywność + doświadczenie - amx - steam Jestem za próbnym, po odbyciu sprawdzenia przez wyższą administracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 13 Stycznia 2016 Autor #382666 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Na TAK Twoje GT -http://www.gametracker.com/player/klopsik%20bejbe/80.72.40.110:27027/ + Wiek + Ogarnięty, da się pogadać - Steam + Aktywność -/+ Doświadczenie +/- Amxx (skąd takie przy takim doświadczeniu ? Chyba że douczałeś się poprzez poradniki) Tak, tyle co ogarniam z poradnika. Wyjdzie w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 13 Stycznia 2016 #382675 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Jestem neutralny - Brak GT. - Nie każdy cię może kojarzyć. - No czasem łamiesz ten regulamin. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php + Wiek. + Amx, jeżeli serio byś tak ogarnął amx, to naprawdę szacuneczek +/- Widziałem cię kilka razy no i nie powiem, bo kultura była, ale z banów widać że czasem ci nerwy puszczały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 13 Stycznia 2016 Autor #382680 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Jestem neutralny - Brak GT. - Nie każdy cię może kojarzyć. - No czasem łamiesz ten regulamin. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php + Wiek. + Amx, jeżeli serio byś tak ogarnął amx, to naprawdę szacuneczek +/- Widziałem cię kilka razy no i nie powiem, bo kultura była, ale z banów widać że czasem ci nerwy puszczały. Bany to jedynie tylko wtey gdy mnie nie było w domu i mój brat się dobrał do laptopa. Jakbym dostał adma chociaż na okres próbny, to już na pewno nie miałby do niego dostepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 13 Stycznia 2016 #382685 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Za okresem próbnym. + Wiek, +/- Czasami Cię widuję, +/- Doświadczenie (Byłeś raz adminem a 8 znajomość?), - NonSteam. Na 100% te wszystkie bany to nie przez brata Powodzenia, Agar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 13 Stycznia 2016 #382704 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Bany to jedynie tylko wtey gdy mnie nie było w domu i mój brat się dobrał do laptopa. Jakbym dostał adma chociaż na okres próbny, to już na pewno nie miałby do niego dostepu Nie wypowiadaj się pod swoim podaniem, masz opcję edytuj. Nie wiem, czy to ty grałeś, czy twój brat. W banach jesteś ty. Nawet jeżeli, to twój brat grał, to niestety ty obrywasz za jego grę :vava: To ty, starasz się o admina i teraz będziesz rozliczany za swoją postawę na serwerze. Powodzenia! PS: Jeżeli serio, to twój brat, to jakbyś dostał admina, będziesz musiał mu ograniczyć grę na tym nicku ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 14 Stycznia 2016 #383003 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Jestem na tak: - w miare ogarniety - wiek - aktywnosc - doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 14 Stycznia 2016 #382659 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Jestem za okresem próbnym +/-nie znam cię za dobrze więc zdam się na opinie kolegów +/-nie obchodzi nikogo czy to ty czy twój brat grałeś na tym nicku jeśli tak będzie gdy dostaniesz uprawnienia pożegnasz się z adminem tak szybko jak go dostaniesz (takie ostrzeżenie ) +godziny +staż +amxx poproszę @EvO o sprawdzenie wiedzy gracza na temat amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 15 Stycznia 2016 #383301 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 no oczywiscie ze nie chcesz pilnowac regulamin a sam go lamiesz masz ogulnie 11 i niektore byly niedawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 15 Stycznia 2016 #383302 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 no oczywiscie ze nie chcesz pilnowac regulamin a sam go lamiesz masz ogulnie 11 i niektore byly niedawno mam prosbe do adniow weźcie patrzcie na amxbans przed wypowiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 15 Stycznia 2016 #383303 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 mam prosbe do adniow weźcie patrzcie na amxbans przed wypowiedza @edit prosze o usuniecie tych 2 poprzednich postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 15 Stycznia 2016 #383425 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Zdecydowane Nie! Wczoraj gdy nie było admina, a gracze nadmiernie łamali regulamin klopsik wypowiedział się tak: Nie ma admina, można robić co sie chce. - Ogólnie gracz nie ogarnięty jak na swój wiek (wątpie że masz tyle lat) Twój AMX BANS ma niezłą historię. //edit Dodaje ss'a z AMX BANS + Nie wiem czy S@ Michal pamieta jak musialem mu na steam pisac ze, uzywasz autodestrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rokstar Napisano 15 Stycznia 2016 #383429 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Przeciez wcale tak nie pisalem. Moze to potwierdzic eloelo320, skillerix i inni gracze. Poza tym na serwerze byl obcency Cinekq1 i Swirusek i zglaszalem im na u@ graczy ktorzy lamali regulamin./ klopsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2016 #384702 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jak już nie masz tego steam zapraszam do mnie GG podane w profilu. Podanie zostanie przyjęte na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2016 #384703 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi