Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47852 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Mam taką prośbę, żeby w tym wątku na bieżąco (może być w moim poście) aktualizować spis roundsound'ów z serwera. Wiem, że są podane na serwerze, ale weź tu w dzień wbij jak tam prawie cały czas full ludzi /edit: Możnaby też podawać własne propozycję co do roundsoundów, np. zbiór do 20 utworów i ankieta pod koniec miesiąca i najbardziej opiewane podrzucane na serwer. Niby nic, ale zawsze to jakaś integracja użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47925 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Propozycje roundsound`ów jak najbardziej mile widziane. Na pewno przynajmniej część zostanie wykorzystana. Co do tytułów czasami jest tak, że ich nie znamy bo dany rs znaleźliśmy w necie bez opisu. Rozpoznanie kilkunastosekundowego fragmentu przez programy typu shazzam czy soundhound jest praktycznie niemożliwe, próbowałem wielokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47931 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ja osobiście jestem za zmianą. Od początku mojej gry na tym serwerze wyłączyłem muzyczkę, ponieważ po pierwsze jest strasznie głośna a po drugie nic fajnego tylko hałas Także jestem za zmianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47937 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Również jestem za zmianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47954 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nowe RSy to zawsze jest szał, ludzie to lubią, więc warto jak najczęściej aktualizować. Propozycje wrzucać w ten wątek? Może coś od siebie podrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47957 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Codziennie tego robić nie będziemy. Ale jest właśnie w przygotowaniu nowa paczka. good kid m.A.A.d. city we wszystkie gusta nie utrafimy. Muzyka nie jest głośna. Wystarczy odpowiednio ustawić opcje cs`a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi