Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47750 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 W Dzisiejszym poradniku podam wam kilka przydatnych komend , oto one : Parę komend dla początkujących . Najpierw otwieramy konsole "`" przycisk pod ESC . Następnie wpisujemy komendy : cl_crosshair_size "small" (zmniejsza celownik) cl_crosshair_translucent "0" (celownik sie nie powiększa w trakcie biegania) A i jeszcze ja mam często tak jak gram na innych serwach ( nie codzie ) , że pojawia się echo . W tedy wpisujemy w konsoli - room_type 0 echo - Wyświetlanie wiadomość w konsoli gamma - Ustawienie jasności ekranu graphheight - Wysokość net_graph hud_saytext_time - Czas wyświetlania wiadomości na czacie mpulse 100 - Włącza latarkę impulse 201 - Malowanie loga. lastinv | wyciąganie dwóch ostatnio używanych broni invnext - Następna broń. invprev - Poprzednia broń. gl_cull - Renderowanie wyłącznie widocznych obiektów. gl_dump - Informacje o użyciu karty graf. buyammo1 - Amunicję do karabinów buyammo2 - Amunicję do pistoletów cl_allowdownload - Ustala czy można ściągać od ciebie pliki kiedy ty grasz cl_observercrosshair - Wyświetlanie celownika w trybie obserwatora cl_hidefrags - Pokazywanie tylko Twoich wyników na tablicy wyników cl_showfps - Liczba fps. cl_allowdownload - Zezwalanie lub blokowanie ściągania plików z serwera. cl_allowupload 0 - Ustawia wysyłanie map, modeli podczas łączenia. cl_backspeed 400 - Szybkość cofania gracza cl_bob - Poruszanie się broni w czasie biegu. cl_bobup - Ruszanie się broni podczas gdy gracz biegnie cl_download_ingame - ściąganie modeli, loga. radio1 - Menu radia pierwszego radio2 - Menu radia drugiego radio3 - Menu radia trzeciego playvol - Głośność odtwarzania dema. say - Wiadomość na chacie ogólnym say_team - Wiadomość do drużyny. stopsound - Wyciszenie dźwięków na mapie. stopdemo - zatrzymanie odtwarzania dema. unbind - Usunięcie bindu unbindall - Usunięcie wszystkich bindów. volume - Głośność dźwięków gry. r_decals 250 - Maksymalna ilość detali fps_max - Ustawienie maksymalnej liczby FPS hud_fastswitch - Szybkie przeskakiwanie pomiędzy broniami, bez potrzeby akceptacji myszką. kick - wyrzucenie gracza. loadas8bit - Zmiana jakości generowanego dźwięku na 8 bit. max_shells - Maksymalna wartość wyświetlanych łusek po kulach. max_smokepuffs - Maksymalna ilość wyświetlanych dymków w czasie strzelania. map - Zmiana mapy. record - Nagrywanie dema z naszej gry. stop - Wyłączenie nagrywania dema playdemo - Odtwarzanie wcześniej nagranego dema. viewdemo - Zaawansowany tryb przeglądania dem, ma kilka dodatkowych możliwości. reconnect - Ponowne podłączenie do aktualnego serwera. Trochę amatorskie , ale jest Myślę , że sie przyda . Zakaz kopiowania bez mojej zgody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47774 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 przydatne te komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47825 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wszystko ok tle z przy komendach do demek dodaj ze bo spacji nazwa demka I bdz git Propsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47899 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Przydatne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48144 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 dla mnie bomba, ładnie opisane podstawowe i przydatne komendy. pobaw się jeszcze z edycją (pogrub komendy itd) i będzie poradniczek jak marzenie. plusik ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48147 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Poprawione ... ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48149 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Brawo brawo, leci Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Lipca 2013 #48161 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Poradnik dobry, lecz otrzymujesz 10% za pisanie całego tekstu pogrubioną czcionką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48702 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 ladnie ladnie przydatne te poradniki niektore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48708 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 N no nibyby wszystko fajnie ładnie tam kopiuj, wklej z neta ewentualnie dodane coś od siebie ale poradnik dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artest Napisano 8 Lipca 2013 #49056 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Dobre . Przyda mi Się . + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55251 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Na pewno się przyda + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 25 Lipca 2013 #55255 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Justyna. - Zapoznaj się z regulaminem forum. VI. Zabronione jest wypowiadanie się w starych tematach, tj. takich które nie były odświeżane od 2 tygodni. //Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi