Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47723 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nick: pozdro 600 Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): duże oraz byłem u was adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: Myśle ze nadaje sie na ta posade kazdy mnie zna chyba serw nie było jakiś problemów z moją osobą na ts3 spedzam dużo czasu oraz dogaduje sie z adminami serwera także oni mnie znają.Myśle że nadaje się na ta fukncję. Na serwerze mam przegrane 161h myśle że ujdzie ;p. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: wakacje to 3-6h taki przedzial czasowy na dzien Kontakt:ts3,gg,steam,serwer pozdrawiam pozdro ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47724 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Na Nie . Sorry pozdro ale nie masz ani troche kultury ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Lipca 2013 #47725 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wybacz, ale twoje zachowanie na serwerze... Niestety wdajesz się w niepotrzebne kłótnie z graczami, kilka razy też przeklinałeś... Daje Ci Neutral. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47726 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 NA DUŻE NIE ! - mało czasu siedzisz.. - zero ts3 Według mnie triker bardziej się nadaje to miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 4 Lipca 2013 #47727 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Na nie, nie nadajesz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47745 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 na nie powody już zostały podane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47746 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Na nie , powody up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 4 Lipca 2013 #47752 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wielkie nie , pokazałeś już jak bardzo dobrze rozpoznajesz czity będąc na stanowisku UBT , po za tym tak jak wyżej , mała aktywność i nie umiesz się zachować. Tyle na ten temat z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47769 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi