Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46844 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam. Chciałbym zaproponować zrobienie porządku z mapami, a konkretnie usunięcie dość dużej ilości niepotrzebnych map (szczególnie małych), oraz ewentualne dodanie nowych map (dajcie jakieś sensowne propozycje). Stwierdziłem po prostu, że wgrywanie pluginów, które mają wybierać małą mapę przy małej ilości ludzi i dużą przy dużej jest bez sensu ponieważ nie ma idealnego pluginu spełniającego te wymagania, a potem są problemy kiedy gra duża ilość osób, a wybierana jest mała mapa, bo połowa graczy najczęściej wychodzi. Tak jak już powiedział BadBoy kiedy jest grana normalna mapa typu nuke, dd2, to i tak zaraz serwer się zapełnia więc po co nam te małe mapy jeżeli mamy od tego inny serwer, a na dużych mapach da się grać nawet 1 vs 1. MAPY, KTÓRE MOIM ZDANIEM POWINNY ZOSTAĆ NA SERWERZE: cs_assault cs_ilaty cs_office de_aztec de_cbble de_dust de_dust2 de_inferno de_nuke de_train de_vertigo de_tuscan de_westwood de_eldorado de_dust2002 de_kabul de_cpl_mill de_hell de_mirage MAPY, KTÓRE MOIM ZDANIEM POWINNY ZOSTAĆ USUNIĘTE Z SERWERA: cs_militia de_rats_2001 aim_mant1s aim_crazygun aim_ak_colt_pool cs_assault_upc aim_fixit de_office_rats de_dust_long de_alexandra aim_2eggs aim_map cs_wiocha awp_india 35hp_2 de_falcon awp_map aim_map Jeśli, któraś z tych map nie znajduje się w odpowiednim miejscu (powinna zostać lub być usunięta), to piszcie. Dodawajcie również swoje propozycje wgrania nowych map. Myślę, że pozostawienie tych ciekawszych map pozwoli na to, że przy głosowaniu będą wybierane różne mapy, a nie ciągle te same. PROSZĘ O WYPOWIADANIE SIĘ W TEMACIE GŁÓWNIE OSÓB, KTÓRE GRAJĄ NA FFA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46914 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ahoj, z map które chciałbyś usunąć zostawiłbym de_alexandrie awp_india 35hp_2 a dodałbym de_simpsons de_forge cs_max. de_chateau Może ktoś zna jakieś ciekawe mapy? Dobry temat, bo to wymienił SŁodziak trzeba rychło usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Lipca 2013 #47018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Jestem tego samego zdania co JackIsBack/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Lipca 2013 #47060 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Tak jak przedmowca HardeQ jestem tego samego zdania co JackisBack ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #47092 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Z tego co mi się wydaje rats-y są dość lubiane. Dodał bym tego: de_rats_1337 ( o ile liczb nie pomyliłem) cs_alpin i na razie dalej mam pustkę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #47114 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 de_alexandrie awp_india te 2 zostawic dodatkowo do twoich a zreszta sie zgadac gdzyz te mapki sa bardzo dobre do cwiczenia skyyla i pryjemnie sie na nich gra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47157 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja rowniez jestem za pozostawieniem awp_india, do map granych dodał bym de_italy_bz de_dustier ciekawe mapki kiedys na nich sie gralo, jak cos mi przyjdzie do glowy to jeszcze dodam. Pomysł na pewno dobry. Przyda sie pewnego rodzaju rotacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47228 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ja również jestem za tym co napisał JAckisBack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lipca 2013 #47243 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jestem za zostawieniem aim_map , awp_india , cs_wiocha ,de_dust2_long i de_alexandra. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47244 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 O wlasnie jeszcze aim_map zostawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47246 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Sorry chłopaki, ale moim głównym celem jest wywalenie wszystkich małych map typu aim. Po co te mapy na FFA jeśli jest od tego inny serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47299 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 pisałem Ci to dzis slodziak, mysle, ze na kazdym ffa powinno znajdowac sie kilka map typu aim, awp, wlasnie np. jak wieczorem gra kilka osob, to wtedy jest glownie gra 4fun, nikt nie bedzie sie szukal po mapce bo to bez sensu. Skasować w/g mnie trzeba wiekszosc malych map, jednak na pewno nie wszystkie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 3 Lipca 2013 #47327 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jestem za pozostawieniem map , cs_wiocha, aim_map i awp_india Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lipca 2013 #47357 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dokładnie tak , Rzulf wyjaśnił dlaczego te mapy powinne zostać , resztę można usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47489 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Pozatym to jest FFA nie TP wiec trzeba para innych mapek nie esl'owych zeby sie rozluznic moim zdanie te mapy ktore wymienilem UP powinny zostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47490 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Musimy wyciągnąć jakieś wnioski. Proszę o zgromadzenie w jednym poście, które mapy mają zostać z serwera usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47495 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Żeby był jakiś kompromis postanowiłem zrobić taki podział: MAPY, KTÓRE ZOSTAJĄ: cs_assault cs_ilaty cs_office de_aztec de_cbble de_dust de_dust2 de_inferno de_nuke de_train de_vertigo de_tuscan de_westwood de_eldorado de_dust2002 de_kabul de_cpl_mill de_hell de_mirage de_alexandra awp_india aim_map MAPY DO USUNIĘCIA: cs_militia de_rats_2001 aim_mant1s aim_crazygun aim_ak_colt_pool cs_assault_upc aim_fixit de_office_rats de_dust_long aim_2eggs aim_map cs_wiocha 35hp_2 de_falcon awp_map Jednak będę szukać i postaram się zaproponować wgranie pluginu, który nie będzie dodawał w głosowaniu map typu awp_india i aim_map kiedy na serwerze będzie więcej niż 8 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47515 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Niech się więc stanie. Propozycje mile widziane. Jeśli chcecie nowe mapy proszę proponować je z linkami do pobrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47743 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 http://gamebanana.com/maps/games/4254 skarbnica z toolsami do cs co do map jest tam kilka fajnych de_dinaunion de_dustomania de_mon de_nuked de_tuscan09 de_perfect inferno np z gamebanana de_templum - wysoko oceniana de_desertcomplex cs_mansion2013 - chyba fajna de_wacky - mapa dla jacka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47819 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 wygienty to chyba dobrze najarany pisal te mapy Przestan, przeciez jak nawet ludzie wybiora ktoras z tych map, to zanim sie ona zacznie, to polowy osob na serwie nie bedzie, gracze wybiraja mapy ktore maja, ewentualnie raz na jakis czas poczekaja az sie sciagnie i jak sie spodoba to beda grac, wiec proponuje dodac doslownie kilka map, a reszte zostawic tak jak jest ;p Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Lipca 2013 #47820 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Bardzo dobra mapa de_tuscan jest świetna, a i tak nikt jej nie chce grać , a tu jakiś tuscan 09 :DD . Troszkę nie trafiony pomysł , Zostańmy przy tych mapach co podał Slodziak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47877 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 cs_assault - jak dla mnie ta mapa jest w ogóle zbędna 90% szans dla TT i 10% dla CT. Pierwsze 7 rund zawsze wygrywa TT, a jak już wszyscy najlepsi gracze są w CT, to passa się odmienia i prawie zawsze tak to wygląda... cs_ilaty - grana z dobrą częstotliwością cs_office - grana z dobrą częstotliwością de_aztec -często grana (dobra mapa) de_cbble - rzadko grana, a również wyśmienita mapa de_dust - grana z dobrą częstotliwością de_dust2 - grana zbyt często... de_inferno - grana zbyt często... de_nuke - grana zbyt często... de_train - chciałbym ją grywać troszkę częściej de_vertigo - nie lubię tej mapy i myślę, że dużo osób podziela moje zdanie de_tuscan - zajebista mapa, jedna z moich ulubionych, a w ogóle nie jest grana... de_westwood - grana zbyt często... de_eldorado - nie przepadam za nią, ale grana jest z dobrą częstotliwością de_dust2002 - troszkę za mało gramy na tej mapie de_kabul - grana z dobrą częstotliwością de_cpl_mill - zajebista mapa, jedna z moich ulubionych, a w ogóle nie jest grana... de_hell - dobra mapa (też grana za rzadko) de_mirage - również zajebista mapa, której chyba nigdy nie zagraliśmy... de_alexandra - nie przepadam awp_india - a ta jest grana częściej niż tuscan, cpl_mill, hell i inne mapy nie wiedzieć dlaczego... aim_map - podobnie jak india... Tak w skrócie to opisałem... Zgadzam się z Lovo, bo chcecie jakieś dziwne tuscany dodawać, a normalny prawie w ogóle nie był grany... Moim zdaniem należy zrobić coś, żeby częściej były grane takie mapy jak tuscan, a do tego musimy poszukać odpowiedniego pluginu (np. takiego, żeby dało się ustawić brak pokazywania w losowaniu ostatnich 7/8 map), a dopiero potem pomyśleć o dodawaniu nowych map @ down : Jesteście Panowie do tyłu, bo mapy już dawno zostały usunięte Zobaczcie kilka postów wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Lipca 2013 #47947 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Dokładnie tak , tylko wiesz napisałeś, że inferno , dust2 grana zbyt często , a to się nigdy nie zmieni , bo nie oszukujmy to są jedne z najlepszych map . Ale mapy typu Tuscan , powinne być grane tak często jak te które wymieniłem. Zostawmy te mapy i jeszcze awp_india , aim_map , cs_wiocha i tyle. Jeżeli znajdziesz taki plugin , to będzie jeszcze lepiej. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 5 Lipca 2013 #48020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jestem za usunięciem map które wymienił SLODZIAK, pragnę tylko żeby 3 z nich zostały a są to awp_india, aim_map oraz cs_wiocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48057 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 BadBoy trzymaj się swojej maksymy w sygnaturze. Mapy zostały usunięte. Dyskusja jest prowadzona dalej pod względem dodania nowych map. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi