Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55564 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Okej rozumiem jednak zostaje przy tym co mówiłem i chciałbym zmianę. Dziękuję ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2013 #62383 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Proponuję dodać takie mapy de_prodigy cs_estate cs_italy Map z hostami to na serwerze nie ma za wiele a można kilka nowych wgrać. No i może jeszcze mape as_orlig tak dla odmiany :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62481 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja bym proponował dodać aim_crazyjump - rano rzadko kto gra, przyda sie kolejna mała mapa. Z większych proponuję dograć kilka przerobionych assaultów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2013 #62561 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 To ja jeszcze dorzucę swoje propozycje de_russka -Download de_clan2_fire - Download de_irak - Download i wspomniane wcześniej cs_italy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi