Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46426 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witam. Mam pytanie - z czystej ciekawości bo widziałem że ktoś dostał bana za miny w tym miejscu. Czy ono należy do bsa na mapie westwood? http://www.tinypic.pl/2xjbgv339oxy Na zielono oznaczony jest BS a na czerwono budynek w którym były miny i ktoś dostał bana za miny na bsie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 30 Czerwca 2013 #46449 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Zielony tak , czerwony nie . Ale kwestia jest też tego typu , gdzie dokładnie , w którym miejscu) były miny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Czerwca 2013 #46450 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dokladnie jestem tego zdania co lovonany. Ponieważ tam jest połączenie obu budynkow, wiec jest to zalezne dokladnie w ktorym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46522 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Miny były dokładnie w korytarzu tego budynku który jest oznaczony na czerwono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Lipca 2013 #46523 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie, nie jest to BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46529 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 RATM dokladnie byly one przy ladzie wiec jak ktos chcial wejsc/wyjsc na bsa gina odrazu mialem pake ide jestem przy ladzie a tu bum 2 miny przy ladzie od strony tego domku 1 na bsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46585 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Przy jakiej ladzie człowiecze? Dlaczego kłamiesz? Bo padłeś od min? Piszesz na u@ jakieś bzdury że miny na bsie jak one były dokładnie w korytarzu budynku oznaczonego na czerwono. Kłócisz się jeszcze przy okazji nie mając racji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47193 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 W banku możesz lecz w budynku po lewej nie to jest bombsite zamknięty tak dla ścisłości . W regulaminie nawet jest że przy bomsitach czy na pace nie można kłaść min. A więc odradziłbym Ci stawiania min w budynku po lewej oraz przy zbiorniku z wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47212 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jezeli chcecie sie dokladnie dowiedziec czy to bylo na bs czy nie zachecam do obejrzenia HLTV a co do min jerzeli byly przy ladzie to jest juz to zaliczane do BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47225 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 to czerwone nie jest bs l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi