Skocz do zawartości

2k9 na admina ony dd2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:2k9

Doświadczenie (w byciu adminem): duże

Znajomość AMXX (W skali 1-10):9

Staż w CS-sie:kilka dobrych lat ok 6-7 z przerwami

Steam / NonSteam:steam

Dlaczego TY ; chcę pomóc ogarnąć serwer szybko wyłapuje graczy na "wspomagaczach"

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:zależy jak pracuje jak mam wolne to 5-6h dziennie i dużo też gram w nocy

Kontakt:tylko steam nick gecube1

PS. nie mam chyba przegranych 30h na serwerze choć grałem na kilku nickach , ale teraz nie pamiętam wszystkich staram się dużo pomagać na u@ obecnym adminom, ok zresztą sami ocenicie moją przydatność na serwerze jako admina pozdrawiam

Na nie.

Czasami moze i nam pomagasz ale jak nie zbanujemy kogoś, kogo podejrzewasz o czity to od razu zaczyna sie spam i tracisz kulturę w stosunku do Nas i innych graczy.

Na nie .

- Aktywnosc na forum

- konto do podania

- brak 30h na serwerze .

Tak konto założone tyko żeby napisać podanie , ale tak jak mówiłem (pisałem)

chciałbym pomóc ogarniać serwer , bo sami wiecie że adminów na dd2 jest mało online . Po prostu nie mam zwyczaju zakładać konta na każdym forum gdzie grałem:) Ten serwer mi się spodobał więc grałem i gram i postanowiłem napisać podanie . pozdrawiam

// Nie pisz w swoim podaniu/ SiweK

Na nie.

Czasami moze i nam pomagasz ale jak nie zbanujemy kogoś, kogo podejrzewasz o czity to od razu zaczyna sie spam i tracisz kulturę w stosunku do Nas i innych graczy.

Nie rozumiem ? nigdy nie piszę na say że ktoś jest odpalony tylko na u@ i tylko wtedy kiedy jestem pewny na 10000% !!!

Czy kiedykolwiek kogoś obraziłem ? uraziłem ? I dlaczego nie mogę odpowiedzieć w swoim podaniu na przedstawiane zarzuty wobec mojej osoby? To jest to samo jak składasz Cv do pracy i co wtedy też nie można się odezwać ? Jeżeli podstawowymi argumentami nie przyznania mi admina ma być nie przegranie 30h i zerowa aktywność na forum to obawiam się że ciężko wam będzie ogarnąć kogoś na admina. W tej chwili biegają odpalęńcy na serwie i nie ma ich kto zbanować , w ten sposób traci się graczy przede wszystkim steamowych graczy. No cóż szkoda bo fajnie mi się u was gra , może z czasem spróbuje znowu napisać podanie . pozdrawiam.

Ps. Żeby mi tylko nikt nie zarzucił że się napinam :) Bo tak nie jest :)

Jestem na nie, zasady to zasady, nabij chociaż 25godzin na serwerze i wtedy złóż, lecz ty masz tylko jakieś 7godzin.

Złóż podanie za jakieś 2tygodnie .

Gość Guest

Na nie

-Konto dla podania

-Mało przegrane na serwerze

Pograj jeszcze trochę i dopiero złóż podanie :) i propnuje zajrzeć na ts :)

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Dograj do 30 godzin, daj się poznać, wejdź na ts ( jesteśmy w podobnym wieku) porozmawiamy. Wtedy będziemy myśleć o funkcji admina.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...