Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46316 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Nick: Nie mam stałego. Można mnie rozpoznać, zawsze mam belib[t] w nicku Defqon, belib[t], belib[t] strzelam bo lubie, belib[t] RAWWWWW!, belib[t] Hardstyle <3, belib[t] dGL <3 Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Nie mam zbyt dużego, znam podstawowe komendy, miałem admina na 1 serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6 Staż w CS-sie: 6 lat z przerwami Steam / NonSteam: Oczywiście ze Steam Dlaczego TY .!: Jestem ogarnięty, nie spinam się jak idiota. Gram często, latwy konakt ze mna jest, praktycznie caly czas jestem na steamie. Oraz chciał bym pomoc banowac graczy którzy lamia regulamin : > Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h Jak mam więcej wolnego czasu to częściej jestem. Kontakt: Steam, forum, ts ewentualnie fb Wybaczcie za bledy ortograficzne lecz od 7 lat już nie mieszkam w Polsce. FleQ nie każdy zna amx na 100 procent : > I to już moja sprawa ze sobie nicki zmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Czerwca 2013 #46320 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Wymień nicki na jakich grałeś. Trzeba sprawdzic ile masz przegrane. Nicki podaj w swoim podaniu. Poprostu edytuj post @Edit Masz przegrane 18h na podajże 5 nickach [ łącznie ] Słaba aktywność na forum Słaba znajomość Amx Czesto zmieniasz nicki Tak, więc jestem na NIe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46321 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Jestem na nie, ponieważ - AMX - Mnie nie przekonałeś (każdy pisze tak jak on, nawet ja ) - Częste zmiany nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46356 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Na nie xDogek podał powody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46361 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Można zamknąć, zloze jak dobije do 30h : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Czerwca 2013 #46364 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. - Jak dobijesz 30h zgłoś się ponownie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi