Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46316 Napisano 30 Czerwca 2013 Nick: Nie mam stałego. Można mnie rozpoznać, zawsze mam belib[t] w nicku Defqon, belib[t], belib[t] strzelam bo lubie, belib[t] RAWWWWW!, belib[t] Hardstyle <3, belib[t] dGL <3 Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Nie mam zbyt dużego, znam podstawowe komendy, miałem admina na 1 serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6 Staż w CS-sie: 6 lat z przerwami Steam / NonSteam: Oczywiście ze Steam Dlaczego TY .!: Jestem ogarnięty, nie spinam się jak idiota. Gram często, latwy konakt ze mna jest, praktycznie caly czas jestem na steamie. Oraz chciał bym pomoc banowac graczy którzy lamia regulamin : > Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h Jak mam więcej wolnego czasu to częściej jestem. Kontakt: Steam, forum, ts ewentualnie fb Wybaczcie za bledy ortograficzne lecz od 7 lat już nie mieszkam w Polsce. FleQ nie każdy zna amx na 100 procent : > I to już moja sprawa ze sobie nicki zmieniam.
Procentowy Napisano 30 Czerwca 2013 #46320 Napisano 30 Czerwca 2013 Wymień nicki na jakich grałeś. Trzeba sprawdzic ile masz przegrane. Nicki podaj w swoim podaniu. Poprostu edytuj post @Edit Masz przegrane 18h na podajże 5 nickach [ łącznie ] Słaba aktywność na forum Słaba znajomość Amx Czesto zmieniasz nicki Tak, więc jestem na NIe
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46321 Napisano 30 Czerwca 2013 Jestem na nie, ponieważ - AMX - Mnie nie przekonałeś (każdy pisze tak jak on, nawet ja ) - Częste zmiany nicku
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46361 Napisano 30 Czerwca 2013 Można zamknąć, zloze jak dobije do 30h : >
Procentowy Napisano 30 Czerwca 2013 #46364 Napisano 30 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. - Jak dobijesz 30h zgłoś się ponownie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
30 Cze
6
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
Popularne Dni
30 Cze 2013
6 posts