Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45555 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Nick: `chcesz podskoczyc mi ?? Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): dużeeee Znajomość AMXX (W skali 1-10): mysle ze 5-6 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: Ponieważ widzę co się dzieje z serewerem i chciałbym pomóc. Jestem dobrym adminem i bardzo dobrze obsługuję się amxmodmenu Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: myślę, że 3-4h Kontakt:steam:the_one0000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Czerwca 2013 #45565 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jestem na NIE - Wiek - Na serwerze masz przegrane 1h - Mała znajomość Amx - Zerowa aktywność na forum. Czemu piszesz, że dziennie na cs'a poświęcasz 3-4 godziny, jak masz przegrane 1 godzinę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45566 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Eh na nie .. - wiek - konto do podania . - Jakos Ciebie nie pamietam zebys byl na serwie wiecej niz raz - I co jak troche mala znajomosc amx . Edit : // Widzisz Dogek w tym samym czasie napisalismy to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45571 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Na nie. Powody podali koledzy wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45572 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Również na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 27 Czerwca 2013 #45573 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 NIE , tak jak poprzednicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45583 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 To podanie to jakiś żart ? Nie będę wymieniał wszystkich powodów, koledzy podali powody dlaczego admina na pewno nie dostanie. Po za tym... "doświadczenie: duże" ? Proszę Cię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45585 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Nie! Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45599 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 dobrze. niech wasza "sieć" schodzi na psy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45603 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Czytałeś regulamin ? . W którym jest czarno na białym napisane ze nie można się wypowiadać we własnych podaniach ? . Chcesz być adminem u nas a nie znasz podstawowych zasad ?? . Bo ciężko ci przeczytać jakie warunki trzeba spełniać na admina i marnujesz tylko nasz czas na dziecinne podania ? . Nasza sieć ma zejść na psy ? . Gdybyśmy mieli takich adminów jakim chcesz być Ty to pewnie byśmy zeszli ale to się nie stanie bo takich jak Ty u nas nie potrzeba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45604 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jestem na NIE. Powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45607 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi