Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45376 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam . Chciałem odwołać się do bana którego dostałem . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : eXtremes DamaGe ' Margaret <3 [AMXBans] Powod : ' WH ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 59484236 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Ban moim zdaniem nie słuszny . Brak ss'ów . Powiem też że to mój pierwszy ban na serwerowni . Proszę o rozpatrzenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45378 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Proszę admina o wstawienie i rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45519 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Chłopie, Ty to masz niezły tupecik ! http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=8598 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Czerwca 2013 #45550 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Bez ub. /Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi