Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44787 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Nick: ` FleQ. Wiek: 15 (skończę w sierpniu) Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerowniach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 (ale nie pluginy) Staż w CS-sie: 5 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Jestem miły, ogarnięty i uprzejmy. Lubię pomagać graczom i banować cziterów. Gram zazwyczaj rano, popołudniu (rzadko) i wieczorem. Chciałbym również pomóc Administracji. Kiedy nie ma adminów są wtedy czity. ;/ Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dziennie to jakieś 2-3h. Kontakt: Steam: promil3k E-mail: [email protected] Skype: karolempicki3 Proszę dajcie mi szanse. :> Zobaczycie, że jestem ogarnięty i miły. Przyjmijcie na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44788 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dobij do 30 h i potem składaj narazie na NIE. I taka moja uwaga podania można pisać co 2 tygodnie a tu mineły 2 dni i już next piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 24 Czerwca 2013 #44789 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Jakaś Kpina?Masz na serwie przegrane niecale 7h. Jestem na NIE. Nie chciałem pisać next postu , więc tyczy się do postu niżej , nie pisz w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44792 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kpina? Ogarnij się człowieku, wiem czemu jesteś na nie. Ponieważ dałem Ci nie w Twoim podaniu o grafika. Na serwie Cię nie ma więc wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 24 Czerwca 2013 #44795 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ja jestem na tak często go widzę na serwie no i jak nie ma admina na serwie to pisze do mnie żebym wszedł na serwer bo graja odpały zgłasza na u@ tylko jedno że trochę mało godzin masz przegranych ale zawsze można je dobić to tyle na temat Aha i jeszcze jedno nie pisz w swoim podaniu niech się inni wypowiadają ty masz czekać na wybór Sądu ostatecznego heh ok to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 24 Czerwca 2013 #44796 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 na nie , mało godzin na serwie. PS. nie spamuj w swoim podaniu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Czerwca 2013 #44797 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dobij 30 h będę na Tak, teraz jestem na Neutral. Dobicie 30h to zaledwie 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44799 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych wymagań. Wiek 16+ oraz min. 30h na serwerze. Zapraszam za rok. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi