Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44504 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Grabarz nie mysl ze zapomnialem o Tobie . Wreszcie przyszedl taki dzien kiedy to ja Ciebie gnoje Od Siwego to sie odczep i powiedz mi szczerze jak to jest gdy patrzysz w lustro i czujesz sie jak smiec ? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44506 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 OJ evviva evviva ale z ciebie żmija, niestety na dissach nie znasz się bracie lepiej teraz ściągaj gacie, leć do kibla pokaż tacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44507 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Grabarz ilu masz przyjaciol ?? no powiedz ilu ?? Wiem ze dobierales sie do wlasnej corki pedofilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44508 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 teraz cię rozwalę, załamię i zgaszę, to nie była moja córka lecz twa dziewczyna baranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44510 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jeżeli juz mowa o tacie Grabarzu, To powiedz mi szczerze, jak na spowiedzi.. Jak się czułeś, gwałcąc własne dzieci w piwnicy, W obecności żony alkoholiczki..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44513 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Widzę, że ktoś miał ciężkie dzieciństwo, opowiadasz o swoich przeżyciach dziefczynko, Twoje dissy są jak KUndra, bez sensu i bez składni, Ruro bardaszana, koledzy wkładają ci banana, mówisz że to boli ale ich to pie*doli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44516 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Grabarzu zrob sobie tatuaz na posladkach " Tutaj mnie walcie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44517 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Wiesz co mnie Evviva boli? Że ludziom w głowach się pierd***. Popatrz na grabarza, którego powinniśmy wynosić na ołtarzach. Powinien świecić dla nas przykładem, A nie dawać d*py takim przykładem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44518 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Wasze dissy są bez sensu, dajecie d*pu kolejny raz z rzędu, świecę jaśniej niż gwiazdy na niebie, waląc konia sperma wali ci na banie, właśnie sluchaj tego i płacz bar*anie, Kończę ten wers, tymi słowami: Z tym czymś trzeba się urodzić kolego, nie nauczysz się tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44521 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Twoje zycie jest jak masz robotów, Z którego nie ma odwrotu. Zginiesz zdeptany przez szewców, Brnących do przodu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44522 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jeśli to jest diss, to teksty KUndra to pociski, ośmieszasz nas jako ludzi, pisząc te chłystki, prawdziwy diss wychodzi sam, twoje wypociny, to tylko przekombinowane błoto, nic więcej, Kończę na dziś was gnębić spotkamy się jutro, NARKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Czerwca 2013 #44525 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Ej, człowieku, z kim ty się próbujesz? Jak z polskiego masz zaledwie dwóję? Dobra, daj mi te półtorej minuty. Położę go na łopatki, idąc na skróty. Stary, jeszcze gra się nie zaczęła, A ty już kły z gleby zbierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Czerwca 2013 #44526 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 triker jestes fanem jokera ale co ci po tym jak i tak jestes na poziomie nizszym od zera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Czerwca 2013 #44527 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Evo wyprawię ci dzisiaj liryczny pogrzeb. Wszyscy wiedzą, że robię to bardzo dobrze. Robię to dobrze, a nawet i lepiej. Ciekawe jak mnie na klęczkach naklepiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Czerwca 2013 #44528 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 triker nie przeceniaj swoich mozliwosci bo i tak zmiote cie bez litosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Czerwca 2013 #44529 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Evo bo milczenie dobrze ci idzie. Ja jestem w ekstraklasie, ty w czwartej lidze. Zacznij obmyślać jak zapomnieć mój moment, Bo twoje szanse na wygraną są znikome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Czerwca 2013 #44530 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 ty badz w ekstraklasie ja bede w barcelonie wiec jak myslisz czyje szanse sa znikome ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Czerwca 2013 #44531 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Evo dopóki nie przeskoczysz nigdy nie mów "hop" Myślisz, że zacząłeś dobrze, ale zgubisz trop ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Czerwca 2013 #44532 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 triker myslisz ze ja zgubilem trop ?? nie spodziewal bym sie tego cos odchodzisz od tematu wiec zobaczymy jak to bedzie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44533 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Evo widzę że masz marzenia, nie porównał bym cię nawet do jelenia, twoje teksty ryją mi banie, są tak żałosne jak zwykłe kłamanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Czerwca 2013 #44535 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 grabarz myslisz ze jestes najlepszy ?? nie wychodzi ci cos ta sztuka wiec przestan sie udzielac tak bedzie lepiej dla nas dwóch bo to po prostu niszczy moj sluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Czerwca 2013 #44536 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Grabarz ty mi dzisiaj powiesz, że nie umiem pisać? A ty jesteś pisarz, ale bez... długopisa. Takich jak ty zjadam na śniadanie. Gdzie masz wsparcie swoich pięknych panien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Czerwca 2013 #44538 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 pieknych panien powiadasz haha nie rozmieszaj mnie bo przeciez oprocz tych na obrazku nie ma ich zbyt wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44539 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 To tylko twoje zdanie, że tak powiem tepy bara*ie, twoje teksty są jak dno, nie ruszają niko-go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2013 #44540 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jeszcze do grabarza.. Poczuj ból w uszach, krytycy na ***** mi skoczyć mogą Jesteście jak pies, który goni własny ogon Idę swoją drogą, na swój sposób słowo po słowie I kładę spoconą lachę na to co kto o mnie powie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi