Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44835 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Hehe jakie słońce? W sumie z jednym masz racje Jesteś jak słońce bo po moim wejściu gaśniesz! Hehe co za koleś, próbuję dorównać mi skillem Weźcie go ode mnie zanim go kur** zabiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Czerwca 2013 #44838 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Good, nie pisz rymów Dissy to nie dziedzina dla debilów. Słucham rapu, ten tekst mnie prowadzi, widząc twoje rymy, chce mi się kloca sadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44843 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Koleś ma czelność do mnie fikać, proszę swoją buzie już zamknij Jeśli myślisz, że jeseś pierwszy to pomyliłeś światy - Matrix! Co za pocisk. On się poci i pewnie płacze Jestem od niego o tyle lepszy, że nie wygra nawet ze wsparciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Czerwca 2013 #44844 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 no dobra sprawdzmy to diss dissem ale po co mam jechac taka c*pe?? zdissowałes sie sam jak powiedziałes pierwsze słowo ziomek trenowałes skok do kibla w dół głową?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44845 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Twoje argumenty są śmieszne. Dosłownie wszystkie, Potrzebujesz rozmowy, już wołam Ewę Drzyzgę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Czerwca 2013 #44847 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 widzisz Good wszczynam za toba poscig, połamałem ci wersy tera połamie ci kości, wez obij bo tutaj tylko dla powaznych, a jak narazie widze ze wchodzi tutaj kazdy, I nie mow ze potrzebuje rozmowy, bo jak narazie to ty potrzebujesz pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2013 #44848 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Rozpoczynasz za mną pościg, całkiem fajnie! Uciekam przed Twoimi argumentami jakbym napieprzał w Most Wanted Moje wejścia to sam sztos. Możesz teraz to odbić Leci poczwórny cios niczym Robert Lewandowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 24 Czerwca 2013 #44849 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Powiadasz ze uciekasz przed moimi argumentami to chyba zartujesz, zaczynam wlasnie i moja glowe rymy rozpierają a twoja głową pomiatają Starczy Ci juz chyba tego dissowania wiem ze przegrales, ja zmykam, nara! Dobra ziomek jutro dokonczymy ;pp, bo musze konczyc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2013 #44924 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 ej Ty powiem Ci krótko Idz zamiatać podwórko bo tacy jak Ty kończą tu z życiem krótko życie i sprawa to nie zabawa sprzątam Cię miotłą jak twe podwórko zmiotam Cię jak pies szybciutko nie masz szans dac mi rady te twoje marne dissy są dla zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 25 Czerwca 2013 #44947 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Widziałem wczoraj jak z ziomkami grałeś , ja w twojego skilla nie wierze , Ty głupi Ns'ie. Steama chcesz kupić?Proszę bardzo! I tak ci nie wyśle zapro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Czerwca 2013 #44994 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 znam te zasady gry wiec nie zrobie wam krzywdy relop twoje dissy sa jak wypisane dlugopisy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Czerwca 2013 #45023 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Extazy chcesz byc dobry w dissowaniu ? to ci sie marzy?? niemasz szans wiec daj sobie spokoj, jestem dla ciebie jak drzazga w oku, ty spadasz w dół ja rosne jak stopy procentowe, wez zamknij juz morde i pochyl przedemna glowe, dobra extazy i grabarz zamknijcie juz parszywa morde, kazdy wie ze wkrecacie se po majeranku korbe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Czerwca 2013 #45031 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A na majka wchodzi HardeQ to wasz pan, Triker? Majtek. Myślisz o punchach, to śmieszna sprawa twe punche to jak "drzazga w oku" świetna zabawa. Nie wiem czy tą ironie zrozumiałeś bo jak nie to szkoda. Wiadomo, że od zawsze się dissa mojego bałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Czerwca 2013 #45032 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 HardeQ skąd pochodzisz?Brudny poludniowy wschod Masz racje, czuje go aż tu! Mowisz ze twoj diss nie jest nedzny, Wlasnie jest tylko boisz sie przyznac, Przez to wlasnie bierze cię siwizna, Widze ze rozpoczynasz ze mna walke nie na zarty Spoko ja sie nie zatrzymam Bardzo chętnie się z tobą powyzywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Czerwca 2013 #45033 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Beefa HardeQ rozpoczyna, potwierdziła twa dziewczyna Kto tu panem, kto pragnieniem idź się lepiej już wbij w ziemie, zamiast tu nagrywać dissy bierz się lepiej za łopatę, lecz zrób to dość porządnie bo kopiesz sobie kanapę. HardeQ wchodzi na ten beef i polewa tu krajową, polewa bo nie boi się tutaj twego słowa, które ciągnie jak karoca ciągnie tylko w tym złym sensie, bo jeszcze nie zrozumiałeś kto tu po raz drugi zajmuje 1 miejsce. ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Czerwca 2013 #45034 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 HardeQ mowisz do mnie ze jestem nowicjuszem, Co ty mozesz wiedziec przeciez jestes peda**m i lam**em, Bede sie szczerzyl poki mam czym, Tobie zeby juz wypadly, I do tego masz slaby rym, Tacy jak ty moga mi robic la*ke, To ty jestes baba,a wiec lec po podpaske, Brak ci slow zeby mnie obrazic, Boje sie do ciebie pisac, Bo moge cie mym zaje.bistym rapem zarazic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2013 #45108 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 O LOL, ale TROLL! Weźcie się już zamknijcie dzieci, idźcie lepiej pozbierać śmieci. Oraz Triker, Ty mała su*o, łatwo Cię zrobię zaraz w bambuko. Bo Twoja nędzna krytyka, wielkiego Kapsa nie dotyka. Mówisz, że jesteś super, bo przeklinasz? A tak naprawdę w burdelu du*ę wypinasz! Dam już sobie spokój, bo nic innego chyba wymyślisz, O mnie zgaszeniu, jedynie sobie pośnisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2013 #45136 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 dlaczeg triker kurw****ą jest? razy sześć pracujesz w McDonald za marny sos jest przerwa to idziesz wdychać koks bo triker ciota w dupe jest powie Ci to nawet menel który głupi jest powie Ci to ten który piepszyl go powiedzial , ze jest slaby tak jak jego sos o odsuncie sie z tymi trolami bo extazsy wjezdza zeby pogardzic frajerami , tępić frajerstwo i kurestwo takie jak tricker , oni skoczą na smietniku szybciej niz zjem nalesnika wpychajać go na miękko ! Zapamiętaj koleżko tu jest ciężko jak złapie Cię triker to wyrucha Cię w dupe zbyt Ciężko triker szuka ofiar by zapewnić miejsca w obozie na towar ----- Tr!k3r , Tr!k3r , jesteś zerem jeb** skurwiel**em powie Ci to nawet cipka tą którą śpiewałeś o niej cały czas zanim porządnie ją wypiepszyć , narzekałeś wciąż na jej brak ojlalalajaj skąd tu Tr!k3r mnie zna? ojlalalajaj skąd tu Tr!k3r mnie zna? ------ Nie no farcie widzę Cię na mieście jak żebrasz do menela prosząc o facetkę ojlalalajaj skąd tu Tr!k3r mnie zna? ojlalalajaj skąd tu Tr!k3r mnie zna? Zna mnie ? gówno o mnie serio wie , ta zwrota jest aby dupę przywrócić tej dziffffce jest ^^ pozdrawiam z niezłym dissem ^^ bez cenzury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 26 Czerwca 2013 #45199 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ty nie musisz się tłumaczyć, śmierć cię już nie uratuje, twój kat HardeQ wpadł już w trans i tylko twój płacz go z niego wysnuje. To co prezentujesz sobą nazywam "niska krajowa" bo to co ty chrzanisz pociąga tylko dzieciaki za tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45219 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Skończcie już te swoje wypociny, wbija król.Nie będzie spiny. Pogrążę was jak zawsze, HardeQ aż zaraz zaśnie. Botki z was niemiłosierne, Dostaniecie w łeb aż w głowie wam się poyeb**. Skończyć śmiało możecie, bo się tylko popłaczecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 26 Czerwca 2013 #45301 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 https://www.google.pl/webhp?source=search_app#sclient=psy-ab&q=pochodzisz%3FBrudny+poludniowy+wschod+Masz+racje%2C+czuje+go+a%C5%BC+tu!+Mowisz+ze+twoj+diss+nie+jest+nedzny%2C+Wlasnie+jest+tylko+boisz+sie+przyznac%2C+Przez+to+wlasnie+bierze+ci%C4%99+siwizna%2C&oq=pochodzisz%3FBrudny+poludniowy+wschod+Masz+racje%2C+czuje+go+a%C5%BC+tu!+Mowisz+ze+twoj+diss+nie+jest+nedzny%2C+Wlasnie+jest+tylko+boisz+sie+przyznac%2C+Przez+to+wlasnie+bierze+ci%C4%99+siwizna%2C&gs_l=hp.3...6545.6545.1.6740.1.1.0.0.0.0.0.0..0.0...0.1.0..1c.1.17.psy-ab.bmWg432wYrI&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.48340889,d.Yms&fp=d8d25129b94e9bac&biw=1360&bih=677 Kopiuj --> wklej triker HardeQ skąd pochodzisz?Brudny poludniowy wschod Masz racje, czuje go aż tu! Mowisz ze twoj diss nie jest nedzny, Wlasnie jest tylko boisz sie przyznac, Przez to wlasnie bierze cię siwizna, Widze ze rozpoczynasz ze mna walke nie na zarty Spoko ja sie nie zatrzymam Bardzo chętnie się z tobą powyzywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Czerwca 2013 #45305 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Tak jest :pp Mistrzu Bad ek' Gratuluje badek jedyny sie kapnal ;** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Czerwca 2013 #45370 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 hahahah Trikus spaliles. Chylę czolo dla detektywa Badka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45372 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Haha. Patrzcie jak Evolution chyli czoło Potem sam się pochyla - jedyny sposób by coś osiągnął Miazga robi się z niego, gdy piszę te wersy Nie oczekuję odwetu bo na bank będzie śmieszny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 26 Czerwca 2013 #45408 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Słuchaj ziomuś, nie wiem co to dziś za dziwna pora bo kolejny d***l chce się bawić znów w Hardcora jednak dzisiaj nie jest na to pora bo twój pan HardeQ już wypuszcza swojego azora buldoga wielkiego ciągnącego masę punchy po następnym dissie nie zjesz więcej pomarańczy Chcę dodać że bardzo dużo "rymów i dissów" trikera jest zerżnięte z internetu. Zapraszam od 6 strony tej zabawy http://www.forumowisko.pl/topic/182098-diss-na-koleg%C4%99/ Odnalazłem to po skopiowaniu tekstu trickera i wstawieniu go w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi