Trik3r Napisano 26 Czerwca 2013 #45422 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 ŁAAAAAł, gratuluje hq, widze podlizywanie idze ci niezle, a co do tego sciagania to prawda ;pp, przeciez to w koncu zabawa a nie ;pp xdd, ale wy ludziska zaraz zaczniecie gadac swoje i wgl, ach ci ludzie... a i do HQ czy przeszkadza ci to? Twoje tez widzialem... ale po co mam gadac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45444 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Schowaj szczeniaka, jest zbyt mały, zaraz Ci jeszcze zgryzie wary. Będzie to nieprzyjemne, Bolesne i niemiłosierne. Pamiętaj o tym, zaboli Cię to , Jak Ci qRuBY przypie*** w młot Końcówka wyszła mi denna, Reszta jest dość senna ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Czerwca 2013 #45521 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Wszystko co tu moje jest stworzone przez moją głowę Kolego Triker Nic nie próbowałem ściągać bo freestyle mnie jara Podlizywanie się? uhuhu do kogo. Po prostu jak się coś ściąga to się przeważnie powinno dodać źródło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 27 Czerwca 2013 #45608 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Skończcie ten lament, chyba zaraz ktoś tu napiszę testament, Padło na HardeQ'a, co masz na wydanie, oddanie? Dużo funkcji posiadasz, zaraz niczym będziesz władać, Widzę; admin, tak będziesz wycieńczony, że zabraknie Ci witamin. Bez kłopotu, skończę, zdewastuje, bo jestem zwykłym ch**em. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45617 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Bad' ku skończ już lamentować, Zacznij coś pisać, nie komentować. Ruszaj do gry, będziesz karany, Zrozumiesz to że jesteś słaby. Płakać będziesz jak mała dziewczynka, także skończ już bo następna riposta, będzie cięta :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 27 Czerwca 2013 #45624 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Zabieram Cię do krainy, w której zjedzą Cię delfiny, Dziwne prawda? pewnie drapiesz się po głowie, a ja Cię zjem w połowie, Taki nawyk, wybacz. Jestem kanibalem XXI wieku, zjem Cię na cs_aztec'u, Zawsze padałeś na AWP, i powiedz, kto miał łzy? huehuehue Czekam na tą ripostę dzieciaku, z niedowierzaniem biedaku. A teraz wybacz bo lecę, wrócę tu nie przeczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45627 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Kulka w łeb ? przypomnij mi, Zaraz przypomnieć mogę to Ci. Dostaniesz kulkę w łeb jak szmata, i wtedy szukaj sobie person non grata. Mokro w majtkach wyczuwam już tu, czyżbyś zrobił za wiele na stół?. Jestem lepszy, ile mam powtarzać, Zasuwaj ćwiczyć skilla a nie ze mną gadać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 27 Czerwca 2013 #45635 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Nie masz pozwolenia na broń, już czuję od Ciebie tą brzydką woń, Przyznaj się, spociłeś się, zesrałeś się, Porównując mnie do szmaty, sam sobie pod nogi rzuciłeś granaty, To twój koniec "garbaty", dostaniesz od Badka niezłe baty, Chyba ktoś tu ma za dużą samoocenę, idź lepiej wypić oranżadę HELENĘ! Nie rozkazuj mi synek, bo zjadłem Cię w ten pojedynek, Skilla mam wystarczającego, tak zwanego nieprzejedzonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45639 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Hehe piszę na Badka, czyli ulubieńca forum Po moim wejściu będzie ulubieniec co dostał zgonu Weź już wyjdź i nie śmiesz mnie swoją marną gadką A liczba jego reputacji jest tym co robie z jego laską! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 27 Czerwca 2013 #45715 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Znów się pogubiłem, czy to ma być diss na mnie? czy na moją dziewczynę? Gubisz się w argumentach rumunie, co najwyżej możesz mi wyczyścić bułę, Dam Ci gratis mały, skosisz mi trawnik za 2 dolary, Później wsadzę Ci kij do jamy, wtedy poczujesz ten smak niezapomniany, Podobno tak lubisz, jak ktoś Ci wsadza drut do buzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45723 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Patrz jak ja tu cisnę, milcz i na dupie siadaj Taka żenada, że nawet nie musiałbym odpowiadać Koleś chce mnie pocisnąć, ale szczerze w to wątpie Bo moje słowa i pancze łączą się jak Transformer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2013 #45750 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Gacie mam suche, i tak już zostanie, Chyba że Cię ciśnie, to zostaw to na stanie. Miło mi skoro jesteś garbaty, Ja wolę już być brodaty. Rymy Ci się rozklejają, interpunkcje opadają. Naucz się wersować, A nie piszesz byle się schować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2013 #45965 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 syf to twoja podstawa syf to twoja mama ( bez urazy ; X D ; D ) wjezdzam tu szybko i krotko aby powiedziec prare slow mięciutko , nie! nie będę owijał w bawełnę , powiem pare słow na temat jesli lapiesz to pisz ten schemat jesli go nie lapiesz to twoja wina powiedz mi szybko i zwiniutko jak to bylo gdy ruchali Cię krótko a więc ja ci odpowiem moj jest wiekszy i nie porownywaj który jest lepszy Tak , Tak , Tak , wiem ile masz lat Tak , Tak , Tak , wiem ile masz lat o beyy ! wonde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2013 #46187 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Czyżby głupio się zrobiło? Coś was zabiło ? Słowa zbyt mocne poszły w dal... Rymy wam poszły tu i tam. Wystraszyliście się qRuB-ego Nie dziwota wam tego. Coś wam nie idzie, Mówię szczerze;) P.S extasy nawet tak jak napisałeś "syf to twoja mama ( bez urazy ; X D ; D )" nie sądzę aby było konieczne pisać rzeczy o osobach bliskich każdemu. Nie żebym miał jakieś pretensje ale to trochę zawsze urazi czytającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46933 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 okay , spoko | a wracając do dissu ;d | --------------------------| ---1 Pare słow na ten temat , który nie ma sensu , aby się udzielać każdy złapie z was zgon i powie Wam ten kto złamie wam nos ^ A wracając do tego , aby się tu udzielić trzeba mieć parę słow na temat ^ nie nie ma tutaj występów to jak iluzja która dotyka Cię bez sensu złapiesz zgon ? kto Ci to powie? Z Tym którem będziesz witał się w grobie? Odsuńcie się z Tymi balonami , bo ja tu wjeżdżam , aby pokazać jak gardze z kulwami ---2 U pojechałem boleśnie tak mówią na Ciebie gdy Cię zjadam na mieście Na czysto i krucho wpierdzielam Cię szyciutko , bo czasu nie ma , aby Cię tu ośmieszać , razi Cię prąd nawet nie wiesz kiedy dostajesz w nos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47204 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Nos mi pęka, Cóż za udręka. Kanibalu pieprzony, ( bez urazy ^^) Idź ty lepiej pod wagony. Naucz się pisać poprawną polszczyzną, Wtedy pogadamy jak chłopiec ( ty) z mężczyzną. Łzy właśnie płyną Ci do gardła, Cóż za pogarda!, Cóż za pogarda ! Zacznij już lepiej diss-ować, A nie nędznie "skillować" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48052 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 takie dissowanie to umnie męka tak pojechałeś po mnie , że aż beka dissować nie umiesz? ty tylko skillowac umiesz? tyle na temat , że nie łapiesz schemat , podręcznik w łape czytaj pinokia jak długi nos ma za kłamstwo , za martwo tutaj nie ma sensu dissować Cię! idz do piaskownicy grabki w łapę weź wołam do Cb jak pies , bo sam wiesz , że twoje dissy to jedne wielkie gówno jest łap tego druta po ryju nim się ździel , aż ryj czerwony będzie jak TWA krew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48178 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Rymy kleję że aż miło, Szkoda że nie idą w wino Twe rymy płaczą aż, Gdy widzą twoją twarz. Twe dissy mnie wzmacniają, Wcale nie obrażają . Wole abyś padł ze śmiechu, Niż ze swego uśmiechu Na dissowanie czekam wciąż, A ty mi dajesz byle co. Nie chcę Cię obrażać, Po prostu mam ochotę rymy składać Nudy w domu nie miłosierne, Może pogadamy za Wąwelnem. Zrozum w końcu me intencje, Daj pogadać na zakręcie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48200 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Rymy moje Cię raczej osłabiają Rymy moje Cię raczej ośmieszają Twe rymy są czerwone jak Twa twarz która Cię gnębi , która ciągle znasz nic nie łapiesz na ten wielki post on jest jak twój marny sos zarób więcej chyba , że nie pracujesz tylko składasz klocki lego w miszelinie ( Michelinie ) odsuń się lepiej , bo czuję Cię aż tu jak smierdzi z twej pachy smród .. Twe kiepskie dissy mnie również wzmacniają a Ciebie bardziej ugniatają tyle na ten głupi temat aby mnie z dissować to dla Ciebie pierwsza działka jak ten towar strzykawka .-,-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48208 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 I znów mnie obrażasz, No to skoro nie chcesz gadać ;/ Naucz się w końcu rymy tworzyć, By były czyste i przejrzyste. Tak by się je dobrze czytało, Nie pod dywan wciąż zmiatało. Za dobzi wciąż w te klocki nie jesteśmy, Ja i Ty, równe pięści ;P Nie idzie nam obu, Może tak pójdziemy do pubu. Rozwiązanie to będzie najlepsze, Wypić vódę, Skończyć wreszcie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48213 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Niestety moje rymy są większe i potężne porównujać do Twoich twe rymy są jak deszcz a , Ty jak kropla , która spada i się rozwala jak piękny deszcz nie rymuję , nie komponuję lecz humor psuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48218 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Tak czy siak spadam już stąd, Łóżko woła "nie idź pod prąd". Oczy same się już sklejają, Nogi pod kołdrę chowają. Internet się rozłącza, Extasy znów psuje łącza;/ Jutro czasu znów zbraknie, lub extasy sam się zamknie ;P P.S. extasy bardziej pasuje mi do rymowanki niż to teraźniejsze twoje coś ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48793 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 pocisk to u mnie podstawa aby grubego do siana zastawiać rym tutaj jak kotlet mielony który się smaży jak twój ryj zielony gruby prze chuj taki jak twój mur.. jednoosobowa armia zdziala wiecej niz Ty z tosterem w ręce , krótko pocisnąłem i się już w tej chwili zamknąłeś , idź umyj ręce aby już nie smierdzialy , tak jak w twej łazience qRubY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48795 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Kur** nie ogarniam tego co piszesz... ale w końcu sobie znów po rymuje, nawet nie podissuje ;P Extasy ty nadal nic nie umiesz, Nie uczysz się tylko prujesz. Rymy ,Dissy, wszystko psujesz, ty tu po prostu nie pasujesz. Ciśniemy tu jedyni we dwóch, Siejemy postrach jak u Lwów, Ludzie się nas boją, Stanowimy jedność ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lipca 2013 #49074 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Stanowimy jedność, wiemy to na pewno nie po to tyle lat harówy , a tu bum związek i małżenstwo spada w ruł ^^ ortogragia twoja na niskim poziomie jest jak i moja pasujesz do mnie , że hej ^ Stanowimy jedność ,wiemy to na pewno honor twoją amunicją jest jak i mój , który życiu ważny jest stanowi grób tutaj na pewno Razem tworzymy jedność i wiemy to na pewno teraz palę mam wyjebanę , na pochyłe każdym kurwą tacy jak Ty pasują tutaj w te barwy i nie mieszają pędzla z czarnym złem , wiem , że mam do kogo wracać to jest więź tutaj fattal na zawsze podkrąć majka , to nie bajka ^^.^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi