Bad ek` Napisano 9 Lipca 2013 #49085 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Patrzę, czytam, zatykam jedno oko, Najlepiej będzie jak wyjedziecie na Maroko, Fattam pokazuję swoją miłość do Grubego, Trzymajcie mnie, bo to nie jest nic dobrego, Pedalstwem mi zajeżdża na całego, Przyznajcie się, kto robi za dziewczynę? Czy to Fattam dziś wypina rodzynę? Tylko nie wrzucajcie tego na redtube, Bo zostaniecie gwiazdami chu*e. edit. Bez urazy jbc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Lipca 2013 #49155 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Bad ek kolego, znowu mnie rozwalasz swym punchlinem w lustrze sobie sam znów dowalasz Twoje wypociny wywołują znowu spiny Bez konkretnej godziny znowu powinieneś podjeść proteiny Bo cię SITL dopierdziela na rozkminy ;D Króciutkie bo moja głowa dziś tak tęgo nie pracuje Ale i bez tego cię Badeczku rujnuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49318 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Czyżby temat ozywał ? Badek się spinał ? Sky's pokazywał ? Wire temat rozkręcony, Wszystko to zasługa mojej żony Udało się doprowadzić do ożywienia, Do najlepszego pożywienia. Lecem teraz na pole, Będę ujeżdżał "traktore" Rymujemy, dissujemy, Zapierdala** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Lipca 2013 #49324 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 qruby cóż to znów za farmazony nigdy nie będziesz mieć żony nie stój taki obrażony tylko zmień swój nick na popieprz*ny Wiesz ty z kim ty tu zadzierasz? Sky's cię dzisiaj sponiewiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49344 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Skys to lama potwierdzi to każda banda , że skys to lama , nie umie grać a co dopiero srać , teraz ja wjeżdzam aby pokazać takim leszczą jak Ty jak się gra i niszczy , więc leć śnij^^ HardeQ , Skys kto jeszcze? nick popieprzony odbiera Ci fajnym być ? co dopiero opsranym przez gówno być diss to umnie nie zabawa jak powiadam , że to zabawa to dopiero rozkręcam , to pogarda wielka jest potwierdzi Ci ten gruby który niestety dla Cb frajerem jest Hejt z ciebie wielki jest , ja to potwierdze bo przecinki ciągle wstawiam , bo boje się , że ta bestia zabije mnie , strach wielki mam bo hardeq wparuje i zabije nas . ^ pozdro lalalalal ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Lipca 2013 #49455 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Zabawa? Ciężki orzech do zgryzienia pewnie dlatego, że Ciebie nie chcieli nawet wpuścić do więzienia. Zero rymu, zero punchu Ale ty ciągle gnasz z swoją ferajną dzikiej pomarańczy Co ty tam bełkoczesz najmniejszego sensu nie ma lepiej już rymuje moja koleżanka niema. Weź ty lepiej biegaj szukać sobie pustej ławki bo ci Sky's w pracy nie obiecuje wyższej niż 600zł stawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 10 Lipca 2013 #49474 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 SKy ty masz siebie za rapera? Ty jesteś drugi Pikej, ALE AFERA! Ciągle gadasz coś o punchach, Później coś o pomarańczach, Gadasz ziomek jak potłuczony, Chyba masz oznaki choroby, Fatamorgana, majaczenie, halucynacje, Weź lepiej wypierd**aj na wakacje, Wyjdź, nie nadajesz się do tego, Zjadłem Cię powiększając swoje ego, A tak nawiasem, co u Twojej siostry kolego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Lipca 2013 #49526 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Bad eK coś tu chyba nie pasuje bo kolejny pajac walczyć ze mną tu próbuje, nie wiem co badaszek knuje jednak życie mu zrujnuje. Ja się nie podaje za rapera Ty się podajesz za fraj**a. A ja? Jestem Skajs ... Sky's I'm so fucking nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50085 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ty raper , za dyche marny jesteś wszyscy opowiedzą Ci to na mieście Pikej z Ciebie drugi jest , to prawda powie nawet to leszcz , który ciśnię Cię z każdym tekstem idziesz w dno jak deszcz burza , pioruny zmiatają Cię , nie masz szans bycia na tej ziemi powiedzą Ci to twoji koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50098 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Hejtujecie innych, siebie nie znacie, Jesteście lamy, innych wyzywacie. Spojrzeć na siebie jest taką męką ? Spójrz na siebie potem na innego, Nie obrażaj swojego bliźniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50103 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Sky's kozaq marny ssaku, Gniote was buraki, i te wasze braki, Mam swoje cele, obrałem swoj szlak. I choc jestem młody jak pireneje, Nie spedze reszty swego zycia, przed komputerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Lipca 2013 #50121 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Smiley kolego weź mnie nie rozśmieszaj lepiej line na hak już dla siebie wieszaj albo jakieś prochy na sen znów ze sobą mieszaj bo cię skajs dojedzie i zabierze wraz z tobą puste kartki w zeszycie DO GROBU, który pokaże ci jak mrok twe ciało przeszyje to nie zgnije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50233 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Grabarz wykopie ci grób, wejdzie tam nie jeden trup, Skajs i smajl klaniajcie się, właśnie teraz wyśmiewam się. ( z was ^^) "Elo, Elo, teraz twoja kolej kolego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Lipca 2013 #50240 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Grabarz nie trudź się, bo coś ci nie wychodzi, daj mi szanse, to ci wiecej poszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50251 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Evo się odzywa, Chyba będzie jakaś padlina. My chcemy tu dissy na 100% a ty nam dajesz gów@! jak docent. Grabarzu te teksty już widziałem, Czytałem i od razu rozpoznałem. Wysil troszkę mózgownice, Daj coś nowego, lepiej zszytego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50252 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Gruby pomyliłeś się, chyba lubisz klucić się, Z niewiadomych przyczyn swoich, grabarzyka bardzo się boisz, lecz ci powiem: "Nie martw się", i tak dostaniesz łopatą w łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50275 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Mam się bać ? Bo jak dla mnie śmiać <3 Twe dissy są rozśmieszające, nie jakieś urażające. Słodkie słowa płynące, Każde tylko nie przerażające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50278 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Wasze teksty to jakaś totalna lipa, Ja tutaj nawijam niczym Wiz Khalifa, a Admin Jail to jakaś totalna skifa... Grabarz dzisiaj wykop sobie i grubemu dół, bo SLODZIAK wchodzi na majka niczym MH król ! I co teraz głupio Ci ? Spadaj stąd tam są drzwi ---> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 13 Lipca 2013 #50301 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 SLODZIAKA dzisiaj chyba poje***o podaje się za MH króla, niech lepiej wypije kakao. Wasze rymy są żałosne, zero jakiegokolwiek sensu Sky's was wszystkich dobije, przeżuje A SLODZIAKA przede wszystkim bo on coś dziś za dużo mądruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50336 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Sky Twój kolorek jest jakiś zieloniutki, co oznacza, że po prostu jesteś cieniutki, Wypić to ja dziś mogę browara - chcesz też ? Nie ! - Tobie przecież prawo nie pozwala. Przeżuć to Ty możesz rogalik chipicao, a popić to możesz swoim kakao. Smacznego Ci życzę, ale zejdź już z majka, bo to jednak nie Twoja bajka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 13 Lipca 2013 #50344 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Moja bajka się zaczyna, twoja era się wygina sky's swój nalot rozpoczyna, już rozpacza twa dziewczyna Slodziak to jest jakaś kpina, swoje życie dziś naginasz Boisz się, czując że prawda jest zbyt blisko zaraz z ciebie zrobię wrzosowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50356 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Moja era się wygina ? - nie, ona się dopiero rozpoczyna ! Zejdź z mojej dziewczyny i nie rób sobie jakiejś kpiny, bo Twoje wersy prowadzą do mojej drwiny. Nie wiesz co to drwina kolego ? Przeczytaj na Wikipedii przecież to nic wstydliwego. Nic z Twojego mamlania nie rozumiem, kończę tą rozmowę - już wytrzymać z Tobą nie umiem. Od rana na mnie cs czeka, A tutaj mnie jakiś Sky na marny pojedynek wywleka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 13 Lipca 2013 #50359 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Pieprzysz głupoty kolego, twierdzisz, że twoja era się zaczyna, a potem znikasz Bo gdy wpada S do T całą siłę wkładam Takie dzieci jak Ty, po pobudce składam Bez sapania, żadnej spiny możesz iść, potem zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 13 Lipca 2013 #50493 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Ups, znów się zaczyna, Przydałaby się benzyna, Chwila! Ten wyżej ma się za debila, Tak sky zaraz zamienię Cię w zoofila, Będziesz maltretować rekina, I będzie to Twoja ostatnia godzina, Pożre Cię przed czasem, Nie zdążysz nawet kiwnąć ku*asem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 13 Lipca 2013 #50494 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Gdy Ciebie hejtował gość z pyta pl Ty siedziałeś ze spuszczoną głową jak ten cwel, Bad ek` Głowa pod stołem, riposty nie ma Cała twoja dumna aparycja to jest ściema, Bad ek` Posłuchaj tego - lepiej skończ dissować Bo wygląda na to że zaczynasz się zużywać! coś nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi