Bad ek` Napisano 13 Lipca 2013 #50497 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Gdy Ciebie hejtował gość z pyta pl Ty siedziałeś ze spuszczoną głową jak ten cwel, Bad ek` Głowa pod stołem, riposty nie ma Cała twoja dumna aparycja to jest ściema, Bad ek` Posłuchaj tego - lepiej skończ dissować Bo wygląda na to że zaczynasz się zużywać! coś nie wyszło Nie wyszło, bo nie potrafisz kopiować. (diss gimprra na Rojo). KOPIUJ WIĘCEJ[KLIK] Rozgryzłem Cię Krzysiu drogi, Skopiowałeś i wyrosły Ci na głowie rogi, Nie potrafisz samemu nic wymyślić, Więc wyjdź, skończ z kopiowaniem, Bo rozśmieszyłeś mnie na AMEN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50634 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Bad ek` kolega mój wielki kumpel jest , że hej dziś ja rozpoczynam diss na niego jak i moja więź Zdissuje tego nastolatka , który po godzinach siedzi w nocnych markach , rymuję , rapuję , aby uciszyć takich jak Ty pokażę co umię , bo na ten moment czekałeś od lat srałeś i nie przestawałeś dalej nie mogę nie potrafię , gdy to pisałem to normalnie się zbyt mocno zastanawiałem czy bad ek się wzruszy czy się za śmieję , bo bardzo dobrze wiem , że on prowadzi dzisiejszą ERĘ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Lipca 2013 #50822 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 MASZ MAŁEGO , POCISNĄŁEM CIE KOLEGO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 21 Lipca 2013 Autor #54034 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Ty też nie masz zbyt wielkiego, tak opowiada Twoja dziewczyna swoim kolegom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 11 Października 2013 #78097 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Trzeba ożywić temat Więc jedziemy dalej. Marzeniem Boudnera, hmm? Jest wygrać w pokera, To tylko marzenie biedaka, który co rano wsiada na składaka. Szczerze to szkoda chłopaka, I dostanie ode mnie w czoło karniaka, ... Dalej mi się nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97595 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ciśnie rymy, mając w żyłach pełno morfiny, Mija się z celem, a w sumie nie wiem,Bad'ek jesteś zerem? Może tak, może nie oceniać tego nie dano mnie. Bym może coś więcej rozkminił, ale Gordo do przeciwieństwa tego przyczynił, Na off Topie daje warny, choć tu można nawet nakładać wulgarmy... Nie ma regulaminu, bo to kurwa temat dla spinu,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Grudnia 2013 #97597 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 OSKI co ty wiesz o zabijaniu ?? Wyzywasz Bad'ka Ty mały draniu. Nie wiem co Cie do tego skłania, może boląca bania ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 6 Grudnia 2013 #97600 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Wszystkie teksty żenujące, zamknijcie temat Ja tam wole sobie pośpiewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Grudnia 2013 #96652 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 OSKI teraz mnie dissuje, lecz do mnie dużo CI brakuję, Inicjatywa moja jest taka; Dostaniesz gonga w łeb, i będziesz wracał do domu na czworaka, Może obudzisz się z tego snu, bo próbujesz pogrążyć El gordo tu, Jesteś nowy na tej sieci i nie wiesz kim on jest? ; Ojcem i matką naszej sieci. Oski za dużo używasz wulgarnych słów, Przyznaj się ktoś Ci rozwiercił odbyt znów? Po co mi to wiedzieć szczerze, Nie obchodzi mi ile Ci słoików wejdzie, Ale podobno od tego drylowania, Rekord jest Twój do końca Twojego panowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97861 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Badek, zamiast siedzieć na komputerze, Lepiej wyjdź na dwór, zerze. Przepraszam za tak brzydkie słówka Chyba Ci do buźki nasikała krówka. Ajajaj, zejdę już z Ciebie, kochanie Wybacz mi, chodźmy na ostre ruchanie. Chudy mówi, że odpowiedzi te są żenujace. Nie wiem, może jest on rudy? Godzina jest późna, wybiła szosta, lepiej pójdę po soczek, #Costa. Mam nadzieję, że nie macie chcicy, a, więc dobranoc, drodzy użytkownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Grudnia 2013 #97872 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Punche padają, prosta to sprawa. Punche padają, Badkowi rymy wypływają przez palce jak woda #Dobrawa. Nie ma znaczenia co powiesz tu nie mnie, nie ma znaczenia bo HQ na tronie, w koronie i z berłem wyciąga kartkę i pokona cię dzisiaj, bo nie ma innego takiego dobrego co BY CIE SŁUSZNIE POJECHAŁ w bit. Nawet nie próbuj się tak produkować, bo zaraz będziesz się po kontach chować, dobije Cię i pójdę zakopać, zaraz cała wiara, będzie mi dziękować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 8 Grudnia 2013 #97983 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 HQ smaku co tam u ciebie brachu, Na codzie masz level, Ale i tak jesteś zerem, To taka mała gra słów, Ale i tak HQ przegra w niej znów, Dobra kończę to rymowanie, Bo bardzo ciśnie mnie sranie, Albo nie jeszcze zostanę, I cię bardziej zjadę, Bo jesteś zerem, I małym pozerem, To taki mały diss, I proszę o wyrozumiałość pilss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 8 Grudnia 2013 #98006 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Neutron co ja ci mówiłem o twych rymach, Brzmią one jak byś świniaka zapinał, Nawet mydlak ma lepsze pancze! Idź na bazar sprzedawać pomarańcze, Ciśniesz wszystkim w kółko, Ale po tych wersach będziesz walił głową w biurko, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Grudnia 2013 #98009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Powiadasz ,że mam same paki na mixie A tak naprawdę jesteś gównem na tej liście . Co nas obchodzi , że ciśnie Cię sranie Powiedz to Chudemu on tylko na to czeka kochanie . Zerem możesz nazwać tylko siebie , Bo od Ciebie nikt nie znajdzie gorszego nawet w niebie . Dissujesz każdego po kolei , to żałosne ale każdego odpowiedź jest najlepsza, to proste. Suabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Grudnia 2013 #98010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Neutron skończ te brednie Prezentujesz się baardzo biednie. Widzę próbowałeś HQ zdissować za to będziesz musiał odpokutować będziesz pod stolikiem się degustować. Śmieszne to, że wygrałeś idola pewnie komisji ssałeś pitola. Pewnie narobiłeś w majty i zostałeś dlatego HQ dalej jechałeś. Lovo Ci pomagał napisać to przez cały grudzień Zapomnieliście się umyć, teraz jesteście cali w brudzie Przecież Ty Lovku uwielbiasz buszować w kupie Wiem, że teraz jesteś w czarnej dupie Dosłownie i w przenośni Nie próbuj odpowiadać bo Ci porachuje kości Czochraliście bobra zamiast coś napisać To tyle z mojej strony kończę na dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Grudnia 2013 #98018 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Chudy jesteś bardzo cienki , i strasznie żałosny Ty i te twoje wyssane z tyłka riposty. Powiadasz o czarnej dupie , a tak naprawdę byłeś w niej i widzisz więcej niż w Monelupie . Lovo jest mistrzem i dobrze o tym wiesz , jeżeli masz z tym problem to wróć na swoją wieś. Wkur*iłeś mnie tym wszystkim , mówię Ci szczerze a teraz pod biurko i odpokutuj frajerze. .Potrafisz spamować na steamie , ale to Ci nie pomoże w rymie . Na dobranoc Ci bajeczkę opowiem , Ups żartowałem , od geja się nie dowiem . Bez sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Grudnia 2013 #98019 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Edytuj teksty co znajdzie na necie Możesz jeść mi z tyłka, zasrany naplecie Zacznijmy od tego co to Monelupa Na imię ma tak Twoja tyłek ? Możesz mówić tylko do mojej ręki Co ja słyszę? Co to za dźwięki? Czy to stado murzynów Ciebie aplikuje? Aaa sory, wiemy, że lubisz bawić się c**** Dobra daje spokój sobie, nie będę dziecka jechał Bo jeszcze przyjdzie i obciągnie orzecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Grudnia 2013 #98040 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Edytuj teksty co znajdzie na necie Możesz jeść mi z tyłka, zasrany naplecie Zacznijmy od tego co to Monelupa Na imię ma tak Twoja d*pa ? Możesz mówić tylko do mojej ręki Co ja słyszę? Co to za dźwięki? Czy to stado murzynów Ciebie aplikuje? Aaa sory, wiemy, że lubisz bawić się c**** Dobra daje spokój sobie, nie będę dziecka jechał Bo jeszcze przyjdzie i obciągnie orzecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 8 Grudnia 2013 #98046 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Myślisz lovo że w grasz dobrze, Ja ci powiem to żałosne, Rymy też masz słabe, Chudy to potwierdza ssąc ci pałe, A ty Poland taki kozak, Lamus z ciebie i chu*oza , Wasze disy są tak słabe, Że aż żal pisać dalej, Wiecie co wam powiem, Żal mi was, Każdy z was jest nobem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Grudnia 2013 #98058 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Punchliny widzę to dziś ciężka sprawa, wasze punche to dla mnie zabawa. neutron nie rozumiem twojej spiny, aż przelałeś na forum swoje wypociny. Chudy, nigdy nie będziesz raperem możesz być najwyżej ulicznym hipsterem. Poland ty dziś swej gry nie zaczynaj, kręcisz tyłeczkiem na słowo "wydymaj", Reasumując nudna zabawa, beefy z wami to żadna większa sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Grudnia 2013 #98191 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Neutron zmień tego awatara, bo ze śmiechu boli mnie kopara zdejmij te bryle bo Cie z du*ą mylę. Kolega Neutronek najeżdza na nas ale my się nie damy , bo to jest złamas. Olku nasz mały nie targaj tak już pały popatrz jakie masz rozwalone wary. Nie tylko wary spójrz na odbyt także Nawet Ci siusiak nie staje po Viagrze Nie gniewaj się proszę to jest dla śmiechu Neutronku nasz drogi z du*y orzechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 3 Lipca 2014 #173777 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Widzę, że rymować próbujecie, Lecz przy moich dissach z krzeszła spadniecie, Przy waszych rymach ze śmiechu paść można, Już lepiej od was rapuje woźna. Badum tsss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Lipca 2014 #173778 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 DISSUJEMY PANOWIE! Witamy w temacie po kilku miesiącach, zaczniemy od hitu Chudy twoje wersy są słabe, dlatego nigdy nie dostaniesz bitu bez bitu nie wyrwiesz kwitu A bez kwitu będziesz zwykłym kamieniem, zawsze daleko będzie ci do monolitu. Zabawiłem się teraz trochę słowami tyle wystarczy by wygrać z takimi botami zniszczę was, jeden z drugim, żeby było szybciej parami a ładne panny przyznają mi za to nagrodę Grammy (czyt. grami). dzejki na mieście chce zgrywać kozaka, a z tak marną gadką wychodzi na prostaka, więc trzeba tu zniszczyć takiego łaka (wack) nie pozwolę sobie zostawić z rymami takiego słabiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 3 Lipca 2014 #173782 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 HardeQ przy moich dissach wyjść z pokoju się boisz Daj sobie lepiej spokój, co ty tutaj bazgrolisz Ten diss jest specjalnie dla Ciebie Przy moich tekstach ludzie czują się jak w niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Lipca 2014 #173783 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Jeśli to jest petarda to chyba siarkowiec, zmiażdżę cię popijając browiec Chciał być królem, wyjść obronną ręką, a tu HardeQ twój żywot zakończy męką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi