vEq.! Napisano 19 Czerwca 2013 #43630 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nick: KrZyChUxD Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo Dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: Ponad 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem często na serwerze a czasami nie ma adminów a latają odpały i grać się nie da.Dawać kary graczom którzy łamią regulamin.Jestem kulturalny i miły dla gracz i myślę że sobie poradze z tą funkcją Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 4 godzin.W weekendy więcej. Kontakt:steam:KrZyChUxD,TeamSpeak3 i PW I na końcu chciałbym powiedzieć jak wcześniej miałem admina to mi go zabrano bo nie grałem wcale a powodem tego było że miałem słaby internet,ale na szczęście już mam to z głowy i będę zawsze dostępny.Sorki ... - Wchodzenia raz dziennie na forum, + - Posiadanie mikrofonu, + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, + - Minimum 30h przegrane na serwerze, Niestety nie mam tyle ale na drobie to w ciągu 2 albo 2 dni. - Obowiązkowo aktywne konto steam, + - Minimum 16 lat. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43631 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Jestem na Tak. hmm. powody dlaczego sam wymienił. up ^^ nie dodał tylko ze jest kulturalny i pomocny.!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43633 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Na taaaak jesteś w unbanteamie i sprawujesz sie dobrze i myśle że sie nadasz na stanowisko admina COD jesteś ogarnięty miły znam cie od bardzo dawna miałeś kiedyś admina na COD i miło że wracasz Pozdrawiam Jupik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Czerwca 2013 #43634 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Ode mnie masz Neutral - Wydaje mi się, że Admin składający podanie powinien mieć minimum 30h... Ty masz 18h i mówisz, że nadrobisz to w 2 dni. to ile ty tam grasz ? 3 / 4 Dni ? No sory ale 18 h to zamało. Nie spełniasz jednego kryteria, dla mnie najważniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43635 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Naturalnie, że na TAK Myślę, że spokojnie ogarnie, a powody dokładnie sam wymienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Czerwca 2013 #43636 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 ja jestem na tak krzychu spelnia wszystkie warunki po 2 byl dobrym adminem a te 12 godzin to jest pare dni gry wiec nie ma co sie czepiac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43638 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 krzychu to stary dobry bez problemowy gracz Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43639 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Jak wyrobisz h jestem na tak jestes super :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Czerwca 2013 #43641 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 a co do godzin to sam chcial dobic jeszcze tych pare ale namowilismy zeby zlozyl szybciej poniewaz jest czesto na serwier i ogarnia amx a do tego byl adminem i zna sie na rzeczy wedlug mnie potrzebni sa tacy ludzie jak onm dlatego namowilismy zeby zlozyl dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43647 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Tak , powody up KRZYSIUU :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43649 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Dużee Tak powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Czerwca 2013 #43732 Administrator Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi