Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43547 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nick: 2fast4you Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): 6-7 miechów Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam / STEAM_0:1:26314148 Dlaczego TY .!: dużo czasu poświecam tej grze, cały czas jak gram to tylko na tym serwerze, bede pilnowal porządku, kultury i banował cziterów itp ; ) czasto jestem świadkiem czitowania jak nie ma adminów and braku kultury. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok 2-5h Kontakt: email: [email protected] steam: STEAM_0:1:26314148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43551 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Jestem na tak, czesto na serwerze, nie bylo z nim zadnych problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43556 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Tak jak kolega wyżej, często na serwerze, nie wyzywa graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43593 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Również jestem na TAK> grał przeciętnie na dd2 i Cie widuje.. wszystkie wymogi spełniasz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Czerwca 2013 #43595 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 jestem na tak, powody up, zawsze mozna dac na probe ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43596 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Tak Często na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43605 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Hm... dla mnie się jeszcze niczym nie wyróżniłeś. Fakt, masz godzin sporo, to na plus. Staż nie taki długi - według mnie na minus, tym bardziej, że masz 17 lat i o tej grze za dużo na pewno się nie dowiedziałeś Steam też od niedawna. Nie do końca jestem przekonany, że będziesz umiał haxów wykryć. Nie chodzi mi o takich którzy się z tym nie kryją. Ale nie chodzi tu o to, żeby każdemu podejrzanemu "trzaskać" screeny co wejście, bez oglądania tego jak gra, bo już spotkałem się z takimi adminami. Nie znam Cię zbyt dobrze z serwera, bo teraz wiadomo... sesja i grywam sporadycznie. EDIT: Dobrze igorenek, że napisałeś. Przypomniało mi się. Jedyne z czego Ciebie kojarzę to bany, które dostawałeś za spam lotto (przypomnę, na 18 banów które łącznie dostałeś to aż 14 jest z tego samego powodu). Tyle razy dostawałeś i dalej spamujesz. Więc jak mamy Ciebie traktować skoro nie potrafisz zrozumieć tak prostej sprawy ? To nic takiego, ale skoro tego nie rozumiesz, to jak jest w innych sprawach ? Zmieniłem zdanie i daję NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43618 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Na tak powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Czerwca 2013 #43632 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Na TAK, powody up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 19 Czerwca 2013 #43637 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Jestem na Tak.Powody wymienione wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43646 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Neutral ze wskazaniem na nie. Jesteś na serwerze często, ale niczym się nie wyróżniasz. Do tego jesteś uparty i nie uczysz się na błędach - tyle razy upominałem, żebyś nie bugował lotto, a ty bardzo często pierwsze co robisz po wejściu na serwer to spamujesz /lotto. Nie jest to powód totalnie cię dyskwalifikujący, ale obawiam się, że jak tego nie jesteś w stanie ogarnąć, to zwracanie ci uwagi będzie jak walka z wiatrakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43685 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Neutral taka sama wypowiedź jak na górze ^ps: też przyłapałem Cię jak spamowałeś /lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2013 #43700 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Na nie , 13 razy miales bana za spam i bugowanie lotto oraz raz za kulture . I to w ciagu okolo miesiaca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2013 #43701 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ja jestem na NEUTRAL Dużo masz godzin i na FFA też bardzo często wpadasz, ale AKTYWNOŚĆ NA FORUM jest co najmniej marna... Popraw to i masz u mnie duże tak P.S: Masz mikro ? bo nigdy Cię nie słyszałem na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Czerwca 2013 #43737 Administrator Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi