Skocz do zawartości

Przekierowanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Problem polega na tym, że jak próbuję wejść na serwer only dd2 przekierowuje mnie na inny. Poniżej wycinek z konsoli.

Connecting to 80.72.43.106:27027...

Connection accepted by 80.72.43.106:27027

[AMXX] Simple Redirection - Redirecting to 178.63.52.144:270

* Privileges set

Connecting to 178.63.52.144:27017..

Musisz w configu sprawdzić bo coś tam musi być ze tak Cię rzuca pewnie ip tamtego serwa.. i tylko tam wchodzi a tak to przekierowuje na tamten nawet jak chcesz na inny wejść ;/

Wszystkie te pliki są puste i ustawione tylko do odczytu bo już wcześniej miałem podobną sytuację, tylko wtedy cokowliek bym nie nacisnał to wbijało mi się na jakiś serwer, a teraz tylko przy próbie połączenia się z tym only dd2.

Mam to samo... NIe mozliwe jest by cos mi sie w pliki wkradlo, config czysty... Mam zabezpieczony folder CSa przed zapisem.

Nie wiem juz o co chodzi

reinstalowalem csa :) 2 x wyczytalem gdzies ze na inne miejsce na dysku.. zrobilem tak, nic nie pomaga...

wszystkie pliczki zaznaczone tylko do odczytu, probowalem juz chyba wszystkiego co moglo by pomoc :) lecz dalej jak wbijam na serwer wywala mnie na jakis gowniany serwer... znalaz by sie ktos kto by mogl pomoc w tej sytulacij ?:>

fajnie jakby ktos z tym porzadek zrobil bo juz od 3 dni na serwer nie moge wejsc ! :) pozdraiwam i czekam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...