Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 #43193 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam Bardzo chciałbym przeprosić Wszystkich za mój błąd. Parę dni temu złożyłem podanie o admina, lecz przez moją głupotę i nieostrożność zostało odrzucone. Zakładając konto na forum popełniłem błąd przy dacie urodzenia. Dla pewności informuję iż mam 16 lat a nie 18. Beznadziejny błąd ale jednak. Proszę adminów aby pomiędzy Sobą jeszcze raz rozważyli moje podanie, jeśli wyrażają na to ochotę i są za. Jeszcze raz proszę o wybaczenie i wyrozumiałość. ( jeśli ktoś prosi o dowody proszę pisać na steam, chętnie udzielę odpowiedzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Czerwca 2013 #43197 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dobrze, że poinformowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 17 Czerwca 2013 #43200 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Akceptujemy to , każdy ma prawo pomyłki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 #43246 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Zgadzam się H@ zdecyduje czy jeszcze raz zrobimy głosowanie, grunt to się przyznać to własnego błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 #43273 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Fajnie ze sie przyznales! Prosze h@ o ponowne otwarcie podania, a nie wiem czy ty tego nie powinienes zrobic nawet ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Czerwca 2013 #43277 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 dobrze ze sie przyznales teraz twoj los jest w rekach h@ , ale sadze ze mozna ci dac szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 #43283 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 No dobrze ze potrafisz sie przyznac do swego bledu takich osob jest malo Jesli chodzi o podanie to mozna je otworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43326 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Oki, przyznanie się do błędu też wymaga odwagi. Zachowałeś twarz i honor. Twoje podanie można ponownie otworzyć. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi